Ljubljančana razjezil film Joker – moji otroci so travmatizirani!

Težko pričakovani film "Joker" ni upravičil pričakovanj Ljubljančana. Njegova izkušnja iz Koloseja je bila vse prej kot prijetna. Pravico bo sedaj iskal na sodišču.
Joker film 2019

Joker končno v kinodvoranah!

“Oči so se mi zasvetile in začutil sem vzhičenost, ko sem na Kolosejevi strani zagledal, da si je v njihovih kinodvoranah mogoče ogledati težko pričakovan film Joker. Rekel sem si, da nas čaka pravi spektakel sobotnega popoldneva, ko sem v avto napokal svoje otroke in odrinil iz Šiške proti kinodvorani v BTC-ju.”

Takole se je za 47-letnega Jerneja iz Ljubljane začela prigoda iz začetka meseca.

Takrat še ni vedel kaj vse ga čaka v temu usodnemu sobotnemu popoldnevu…

Omejitev let za ogled filma Joker...

“Ob prihodu sem naletel na izjemno razočaranje, saj je že od daleč pisalo, da je ogled dovoljen samo starejšim od 15. let, vsi moji otroci pa so mlajši. Ampak nič ne de, to tako ali tako vedno napišejo…

Potem pa mi je dan pokvarila še blagajničarka, ki mi za moje otroke ni želela prodati kart, ker naj film res ne bi bil primeren za njih. Ampak kaj pa ona ve, s svojo srednješolsko izobrazbo…

Skorajda na kolenih me je prosila, naj svoje otroke ne peljem na ogled tega filma, po grožnji s tožbami in navedbah, koga vse iz vplivnih krogov poznam, zaradi česar ji lahko močno zagrenim življenje, je končno popustila.”

Travmatična izkušnja

“Izkazalo se je, da je film popolnoma neprimeren za otroke.

Psihotična nagnjenja, umori in nasilje vse povprek.

Še zdaj se sprašujem, kako lahko za promoviranje uporabijo klovna in s tem zavajajo kupce. Nimajo prav nobenih moralnih vrednot?

Meni in mojim otrokom so prizadeli hud udarec in svojo pravico bom iskal na sodišču. Tožil bom Kolosej, scenariste, režiserje, Hoolywood, Jokerja in še Batmana.”

Moji otroci čutijo močne posledice:

Špela (9 let)

“Pri naši edini punčki je situacija vse prej kot rožnata. Postala je redna kadilka, in ker še nima rednega prihodka, krade moje cigarete, zato zdaj za to nerodno razvado mesečno porabim 2x toliko kot prej. Vse njene punčke so ostale brez glave in nosijo črne oblekice, ki jih je spremenila s flomastri. Njena najljubša hrana so po novem surovi piščanci. So se ji pa vsaj izboljšale v šoli ocene iz zgodovine, še posebej iz obdobja španske inkvizicije.”

Grozna punčka

Teodor (7 let)

“Teo se je nenadoma odločil, da bo lutkar, ko bo velik. S tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi svoje umetnosti vedno vadil v čisti temi. Izgubil je ves pigment, njegove oči pa so postale zapeljivo modre, zaradi česar pravi, da se mu kmalu nobena več ne bo mogla upreti. Zelo hitro v svoji obrti tudi napreduje, zdaj zna že svoje lutke premikati tudi, ko ga ni poleg.”

Jani (4 leta)

“Najprej sem se za Janija zelo ustrašil, saj je začel uporabljati ženina ličila, kar bi lahko pomenilo celo, da je istospolno usmerjen. Malce sem se pomiril, ko so mi iz vrtca sporočili, da dnevno nadleguje punčke in jih spravlja v jok s pretepanjem, maltretiranjem in tudi psihičnem nasiljem. Še dobro. Saj veste – kdor nagaja, ta osvaja.”

Grozen fant

“Sicer pa je bil film soliden, manjkalo mi je več golote, enostavnih šal in straniščnega humorja. Ocenjujem ga z 8/10.”

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: