Slovenski horoskop za november | 2019

Letošnji november nam bo zaradi položaja lune še toliko bolj namenjen. Device to ne bodo več, biki pa ostajajo biki. Levom bo ta mesec vse oproščeno, ribam pač ne...
Slovenski horoskop

Slovenski horoskop

Če se v spodnjih znamenjih zares najdete, vam za bonus točke zelo pomaga, če to objavo delite še s prijatelji.

Oven (21. marec– 19. april)

Dinamične, zagnane in ambiciozne osebe čaka mesec poln sreče. Žal se morate pred tem izseliti iz Slovenije. Vaš tekmovalen karakter bo prišel do izraza predvsem pri prerivanju v vrstah pri blagajnah ob nakupovanju decembrskih okraskov. 

Črni petek

Bik (20.april – 20.maj)

Vaša moč se bo pokazala predvsem na začetku in v drugi polovici novembra, ko bo zvezdna postavitev prinesla izjemno pivske termine. Pokažite, da je alkohol zares vaš sovražnik. Ljubite svojega sovražnika. Svojo ustvarjalnost lahko izrazite pri mešanju različnih pijač in substanc.

Pijane

Dvojčka (21. maj – 20.junij)

Čaka vas umetniški mesec poln navdiha. Vaša kreativna duša vam bo pomagala, da boste v Ljubljani s slovensko plačo preživeli v najemniškemu stanovanju. Namig: Imate 2 ledvici, v resnici pa potrebujete le eno. 

Rak (21. junij – 22. julij)

Izjemna čutnost vašega srca vam ta mesec žal v Sloveniji ne bo prišla prav. Vam bo pa prišla prav sekira, saj boste z njenimi vrlinami svojemu kaminu zagotovili, da vam bo toplo vsepovsod, ne le pri srcu. Pri srcu vam ne bo. Ufff, Jupiter žal kaže, da vas nihče ne mara. Bodite čim več doma. Več sreče prihodnjič.

Lev (23.julij – 22.avgust)

Čim prej zapustite svojega partnerja in prodajte svoje imetje. Potem pa loterija, kazino in športne stave. Če se vam to morda ne obnese že v novembru, se slej kot prej bo. Saj tako delujejo igre na srečo, kajne? Mars pravi, da za srečo vsako jutro svoj levi podplat namažite z margarino.

Devica (23.avgust – 22.september)

Visoka lega Saturna in hitri obrati Venere narekujejo, da boste ta mesec zelo spolno aktivni, pa če vam je prav ali ne. Izogibajte se javnim prireditvam, pazite na svoje pijače, ne hodite po temačnih ulicah in kljub temu, za slučaj neuspeha, poskrbite za zaščito. Če vas je Jupiter pred kratkim postavil v zapor, ne pobirajte mila iz tal.

5 črncev

Tehtnica (23.september – 22.oktober)

Vaša poštenost ta mesec ponovno ne bo prav nič koristna, saj bodo v parlamentu sprejeli zakon za obdavčitev poštenosti. Ni pa za vas vse slabo. Spoznali boste ljubezen svojega življenja. Kasneje vas žal čaka izjemno razočaranje, saj “spodaj” niti slučajno ne bo tega kar bi si želeli. Ravno obratno.

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Poštenost, pozitivna čustva in prijaznost, so vaše 3 vrline, na katere lahko od zdaj naprej pozabite. Ugotovljeno bo vaše sorodstvo z Jankoviči. Zaradi tega vas niti živali ne bodo več marale. Če imate psa, bo zbežal. Če imate mačko, vas bo opraskala, urinirala na vaš vzglavnik in se preselila v sosednje stanovanje. Če imate zlato ribico, bo storila samomor.

Strelec (22. november – 21. december)

Za vas imam dobro in slabo novico. Čaka vas čudovit mesec poln zabave in petja. Žal pa vam bo ta mesec prizadel tudi žalostno razkritje. Nimate posluha. Takoj prenehajte s petjem.

Petje

Kozorog (22. december – 19. januar)

Morda niste vedeli, vendar je vaša kariera v celotnemu obsegu vezana na poslovanje z Veliko Britanijo. Izgubili boste službo in hitro našli novo.
Namig: Vi boste povozili osebo iz naslednjega zvezdnega znaka. 

Vodnjak (20. januar – 18. februar)

Prvih 29 dni meseca bo za vas naravnost sanjskih. Potem pa vas bo povozilo letalo Adria Airways. Povozilo? Da! Pri stečajni poravnavi jih bo namreč odkupil prevoznik Nomago in jih začel uporabljati za vožnjo po stari cesti med Mariborom in Ljubljano.

Ribe (19. februar – 20. marec)

Ta mesec za vas sledi popolni preporod in same pozitivne novice! Odpustili vas bodo iz službe in začeli boste lahko živeti na račun socialne pomoči države! Če se še šolate, vas bodo disciplinsko “odstranili” in ne boste več zapravljali časa z izobrazbo na področju oblikovanja in umetnostne zgodovine. Tudi toksična družina se vam bo odrekla in končno boste lahko začeli z življenjem v komuni skrite antikrist sekte!

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Siniša Vsevidni

Siniša Vsevidni

Bog vse vidi, bog vse ve, Siniša pa marsikej! Po čudežnemu dogodku v otroštvu, ko se je name polulal močerad, sem dobil vpogled v prihodnost. Če želim ali ne, zdaj vidim kaj se bo zgodilo, še preden do tega pride.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: