Čeprav je označil prijatelja, mu ta ni plačal pice

Šokantno...

Šokantna novica prihaja iz Ljubljane. 28-letni Jure P., je pod Facebook objavo označil svojega prijatelja Srečka Č., a mu ta vseeno ni plačal pice. Ali to pomeni, da tovrstne objave izgubljajo svojo kredibilnost?

Facebook objave v slogu označi prijatelja in mora ti plačati pico, burek, kebab itd. kot kaže res izgubljajo svojo vrednost. Za vse to je kriv Srečko, ki Juretu ni plačal pice, čeprav ga je ta pod objavo označil in mu kasneje to tudi omenil v privat sporočilu. „Ko sem videl objavo, sem Srečkota takoj označil, a ni bilo nobene reakcije. Ni me povabil na pico, čeprav sva se vmes že videla, niti dogodka ni komentiral. Kasneje sem mu poslal sporočilo, kdaj me misli peljati na pico, a je tudi to ignoriral. To ni fer,“ nam vidno v šoku pove Jure.

Razlog za tako nesramno obnašanje smo želeli izvedeti direktno pri viru. Srečko je z veseljem spregovoril za naš portal: „Povem vam zakaj ga nisem peljal na pico. Prejšnji mesec sem videl objavo, da bodo vse osebe, katerim se ime začne na ‘S’ v oktobru zadeli na Lotu, a se to ni zgodilo. Če jaz nisem dobil na Lotu, zakaj bi Jure dobil zastonj Pico!?“

Gre za prvi tak primer, kjer se označeni prijatelj ni držal vsebine na objavi. Slovenski Facebook uporabniki smo zdaj v strahu, da nebi prišlo do množičnega izogibanja takim dogodkom. Je Srečko res sprožil negativen trend?

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: