3 razlogi, da se KORONAVIRUS v Sloveniji ne bo pojavil

Koronavirus že več kot mesec terorizira svetovno populacijo. V Sloveniji smo na srečo pred njim varni. V naši državi za preživetje najbrž ni pravih pogojev.
Koronavirus v Sloveniji

Koronavirus v Sloveniji?

Ker se je v zadnjih tednih skorajda nemogoče izogniti pogovorom o virusu s kitajske province Wuhan, smo se tudi pri Navice.si odločili, da situacijo podrobneje raziščemo in končno ugotovimo, če se moramo virusa pri nas bati ali ne.

1.) Koronavirus in stanovanjska kriza

Naša strokovna ekipa je svojo raziskavo začela v prestolnici. V njej že leta in leta cene stanovanj in drugih nepremičnin neusmiljeno hitro rastejo in ni videti, da bi se ta trend kaj kmalu lahko zaustavil.

Tako kot pri večini današnjih odraslih, ki svoje misli usmerijo v idejo, da bi v Ljubljani zaživeli na svojem, smo prišli do zaključka, da tudi virus takih stroškov za svoj življenjski prostor ne bo prenesel.

Vsaj ne pred dopolnjenimi 40. letom, takrat pa ga bo tako ali tako že minila volja, da bi iz sebe kaj ustvaril.

2.) Neučinkovita in pokvarjena politika

Pri razmišljanju ob tej točki, nas je v uredništvu sprva konkretno zaskrbelo, saj smo hitro ugotovili, da je naša vlada že od osamosvojitve polna istih virusov in lahko domnevamo, da slovenski politični prostor nudi idealne pogoje za razcvet različne škodljive golazni.

Potem pa smo prišli do podatkov, da je kitajski virus v kratkemu času svojega obstoja, po vsem svetu okužil že več kot 43.000 ljudi.

Takšno število izvedenih aktivnosti v Slovenskemu parlamentu ni bilo opravljenih že od ustanovitve države, zato je bojazen ponovno odveč.

Po vsej verjetnosti se bo postopek širitve virusa za vsaj 10 let zaustavil pri birokratskih postopkih, izginili bodo milijoni evrov, potem pa se bo virus opeharjen in z dolgim nosom obrnil in svojo širitev nadaljeval drugje.

Iz zanesljivih virov smo dobili tudi potrditev, da koronavirus v našem političnem prostoru nima sorodstva, zato (ponovno) ne bo prišel nikamor.

Parlament

3.) Alkohol ubija koronavirus

Je dodatna razlaga sploh potrebna?

Alkohol zdravi

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: