Ugotovila, da moški, ki vedno deli vice na Facebooku sploh ni duhovit

Šokantno...

Prijateljica Facebook uporabnika Miha L. je prišla do težkega spoznanja. Ko so je v živo dobila z njim na pijači je pričakovala, da bo Miha stresal šale iz rokava, a to se ni zgodilo.

O dogodku smo govorili z razočarano Mihovo prijateljico Evo. „Vsak dan in to večkrat, je Miha na svojem Facebook profilu objavljal različne vice. Vedno sem se nasmejala, včasih do solz. Če kakšen dan slučajno ni nič objavil, sem se počutila prazno. Vsakič sem mu objavo tudi komentirala, ponavadi s tremi smajliji, ki jokajo od smeha, včasih, če je bilo res smešno, sem jih objavila šest,nam zaupa Eva.

Ker je menila, da je Miha duhovit fant, je začela z njim klepetati prek Facebook sporočil. „Do solz smešne šale mi je pošiljal tudi preko klepeta zato mi je postal zelo všeč. Odločila sem se, da ga povabim na pijačo, privolil je. Ko sva se dobila, sem bila polna pričakovanj, a nasmejal me ni niti enkrat. Vprašala sem ga, kako to, da ne zbija nobene šale. Nato je vzel v roke telefon, začel brskati po spletu in mi brati vice. Seveda me je to razkurilo, zaradi česar sem odvihrala domov,“ dogodek opiše vidno razočarana Eva. Sestanek je privedel do tega, da se je zaključilo njuno Facebook prijateljstvo.

Ampak to sploh še ni vse. Kasneje nam je zaupala, da njena prijateljica Maja, ki redno objavlja motivacijske citate vsak dan spi do 12-ih in sploh ne hodi v službo.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: