Voznik Audija v gneči prepustil prednost drugemu vozilu

Šokantno...

Zgodilo se je nepričakovano! Danes je v jutranji konici na eni od ljubljanskih vpadnic, voznik Audija storil nekaj, kar se ne zgodi nikoli. Medtem, ko se je v koloni ‘vlekel’ proti glavnemu mestu, je prepustil prednost vozilu, ki se je priključevalo s stranske ceste.

Zelo sem pozitivno presenečen,“ nam o dogodku pove Miha, voznik Cliota, ki ga je Audi ‘spustil’ predse. „Tu se na glavno cesto vključujem vsak dan že 10 let in še nikoli se ni zgodilo, da bi mi vključevanje omogočil voznik Audija, tudi BMW-jevci so podobni. No danes pa čudež! Seveda, ko sem ga videl tega nisem pričakoval, zato sem čakal, on pa mi je začel ‘blendati’, češ pojdi že. Ker še vedno nisem verjel, da se to dogaja sem še naprej čakal, nakar je začel trobiti in ‘blendati’. Zato sem speljal. Ampak to še ni bilo vse, voznik Audija je pri zavijanju desno v križišču uporabil smerokaz, res noro!“

Na drugi strani, so v Društvu Audi voznikov ogorčeni. „Sprožili smo notranjo preiskavo. Dotični voznik Audija nas je v popolnosti razočaral. Z eno potezo je zrušil vse kar smo dolga leta gradili. Prikazal nas je v slabi luči. Naše osnovne vrednote so neuporaba smerokazov, ne prepuščamo prednosti nikomur, parkiramo vedno čez dva parkirna mesta in varnostna razdalja znaša maksimalno 2,7 metra! Ta voznik bo zagotovo izločen,“ so sporočili iz društva.

Je šlo zgolj za slučajnost, ali se nam obeta velika sprememba vedenja Audi voznikov, bo pokazal čas.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: