Ljubljančan jezen, ker v hribih ne strežejo „medium rare“ steaka!

Šokantno...

Bojan iz Ljubljane, se je, tako kot mnogi Slovenci ta vikend, odločil za obisk visokogorja. Toda slaba ponudba planinske koče je pokvarila lepo vreme, čudovite razglede in svež zrak.

Šokiranega Ljubljančana smo uspeli dobiti pred naše mikrofone: „Z mojo ljubeznijo sva hotela izkoristiti lep vikend in se odpravila v hribe. Razpoloženje mi je že takoj pokvarila makedamska cesta in slabo utrjen parking. Svoj 50.000 € vreden avto sem namreč opral le dan prej, zdaj pa je zopet prašen, fuj. Da ne govorim o gneči na planinskih poteh, to je noro. In zakaj za vraga me vsi pozdravljajo, če me ne poznajo!? Pa še tiste starinske pozdrave uporabljajo kot npr. ‘dober dan’ in ‘zdravo’, haloooo, reče se ‘čau’ oz. ‘čauči’.“

Ker je malo zašel s teme, smo Bojana morali ‘vrniti’ na osnovno temo, to je ponudba hrane v planinskih kočah. „Ka-ta-stro-fa, ponudba je slabša kot v lokalni menzi! Same kmetijske jedi, kot bi bili hlapci. Ker ga že dva dni nisem jedel, sem si zaželel ‘medium rare’ steak. To, da ga nimajo sem moral ugotoviti, ko sem moral sam do šanka, zakaj tukaj ne strežejo po mizah!? Ne samo, da niso imeli steakov’, tudi bifteka ni bilo v ponudbi, noro! Ko sem se le sprijaznil s pečenico in zeljem, sem bil zaprepaden nad slabo okrasitvijo krožnika. Še otrok iz prvega razreda bi ga lepše uredil. Skratka v hribe nikoli več!“

Bojan nam je zaupal, da bo začel zbirati podpise za referendum, da se v planinskih kočah uveljavi a la carte ponudba. Če ga pri tem podpirate, ne pozabite deliti novice na družabnih omrežjih.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: