30. rojstni dan praznovala v omari, policija pa jo je prijavila za pogrešano.

Šokantno...

Slovenka Kristina M. se je v začetku leta s svojim fantom Reillyjem iz Avstralije preselila na Novo Zelandijo, v letoviško mesto Queenstown, ki je poleg snemanja filmske trilogije »Gospodar prstanov«, poznano kot zelo mirno in prijetno mestece…

Vsaj dokler se ni na koledarju prikazal dan 28. junij 2015. Za Kristino je to pomenilo praznovanje tretjega desetletja, zato je z njenim fantom in sostanovalci z uživanjem žganih pijač začela že relativno zgodaj. Ko je odbila ura 6 popoldan, je bila družba že kar pod veliko dozo alkohola, kar pa je pripeljalo do Kristinine nagle utrujenosti in neverjetne želje po ležišču. Iz preteklih izkušenj se je naučila, da se ne bo naspala v svoji postelji, saj so ji prijatelji to vedno preprečili. Zato je raje logično izbrala omaro v spalnici, se od pete do glave pokrila z odejo in mirno zaspala.

Med tem časom so drugi ugotovili, da so ostali sami, zato so se jo odločili poiskati. Pogledali so tudi v omaro, pa je zaradi njene kamuflaže in njihove količine alkohola v krvi niso opazili. Zelo zaskrbljeni so se podali v center in pregledali vsak kotiček mesta. Po neuspelih 3 urah iskanja so poklicali mestno policijo in razložili celotno situacijo. Razumevajoča polciija je z iskanjem začela v stanovanju, prav tako pogledala v omaro, a tudi tokrat nevidne Kristine niso opazili. Odločili so se da jo bodo še naprej iskali po mestu in jo prijavili na seznam pogrešanih oseb ter upali na najboljše.

Okoli 6. ure zjutraj se je slavljenka prebudila iz dolgega spanca, malo zmačkana in zmedena zaradi neobičajne lokacije, a kljub temu naspana. Zaklicala je fantovo ime, kar pa se je prevelilo v histerično vpitje njenega imena. Vsi skupaj so pritekli v sobo, jezni in obenem olajšani, da je živa in zdrava. Veselo novico so takoj posredovali policiji. Danes se celotni izkušnji vsi skupaj smejijo, Kristina pa od takrat naprej nikoli več ni bila prikrajšana za spanec.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: