4-letnik v vrtcu grozil vzgojiteljici!

Šokantno...

 

Zgodilo se je v vrtcu Nove Jarše v Ljubljani. 4-letni Tim iz skupine ‘Medvedki’ je vzgojiteljici Evi začel gorziti, manjkalo ni niti fizičnih napadov.

Vse je kazalo na to, da bo danes le še en tipičen dan v vrtcu Nove Jarše. Tako se je tudi pričel in odvijal, a le do kosila. Takrat so 4-letnemu Timu popustili živci, ker od vzgojiteljice ni dobil še enega kosa kruha z Nutello.

Želel je še en kos Nutelle, a mu nisem dovolila, saj je že za zajtrk pojedel dva. Potem je čisto popenil. Malemu Marku je polil skodelico čaja, Emiliji pa prevrnil krožnik z juho. Prijel je ‘Jogija’ maskoto skupine (op.p. velik plišast medved) in zagrozil, da mu bo odrezal glavo, če ne dobi kosa kruha s centimeter debelim namazom Nutelle,“ je za tem, ko se je pomirila za naše uredništvo spregovorila vzgojiteljica Eva L.

Ker sem videla, da je situacija resna, sem mu namazala Nutello na kruh in postregla. Ko je pojedel, je zajel še nekaj polhnih žlic Nutelle, jih mljasknil, se iz protesta polulal v hlače in odšel spat,“ nam še pove vzgojiteljica.

Timova vrstnica Neža je povedala, da ne gre za prvi tak izgred: „Tim je bil že večkrat poreden. Poleti, ko smo se igrali na vrtu ni želel dol z gugalnice. Drugi otroci smo se tudi želeli gugati, a nam ni dovolil. Gugalnico je zapustil šele pozno podpoldne, ko sta ga njegova mami in oči morala zvleči dol.“

Gre za najbolj skrajen primer v skupini ‘Medvedkov’, ki slovi po pridnih otrocih, ki se prvi naučijo iti na kahlico. Mali Tim še vedno polulan v hlače spi v vrtcu. Vzgojiteljice si ga ne upajo zbuditi, zato bodo počakale, da to storijo njegovi starši, ko pridejo iz službe. Ker so ostali otroci v šoku, bodo do nadaljnega prerazporejeni v skupine ‘Veverice’, ‘Petelinčki’ in ‘Lisičke’.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: