7 znakov, ki vam jasno sporočajo, da ste mu všeč!

Sumite, da vas gleda na poseben način, pa vseeno ne veste ali zato, ker bi z vami rad imel nekaj več, ali zato, ker izgledate smešno zaradi trikrat prevelike doze pudra na obrazu? Zdaj vam ne bo več potrebno ugibati! Spodaj je 7 znakov, ki zagotovo kažejo na to, da ste mu všeč!

  1. Ste opazili, da vas nenehno zasleduje do vašega doma? Vas zjutraj, ko odhajate v službo ‘slučajno’ sreča pred blokom? Najverjetneje, je celo noč ždel pod vašim oknom. Če ni ravno serijski morilec, je to dober znak, ki kaže na to, da bi z vami želel kaj več, kot le prijateljstvo.

  2. Na ramo si je dal vtetovirati srček in notri vaš ime, priimek, naslov in datum rojstva. Sicer ta metoda ni ravno najbolj zanesljiva, a obstaja 30% možnost, da ste mu všeč.

  3. Konstantno se vas izogiba? Za vašim hrbtom govori, da ste ženski čudak in vas zmerja? Gre le za moški obrambni mehanizem. V resnici komaj čaka, da skoči z vami med rjuhe.

  4. Riga v vaši družbi? To pomeni, da je ob vas sproščen. Če tudi vas spodbuja k riganju, je njegova naklonjenost več kot očitna. Nikoli ne podcenjujte moškega, ki pred vami riga!

  5. Vam kupuje rože in piše pesmi? To je znak, da je mehkužec, takega moškega si ne želite. Čim prej zbežite proč.

  6. Pošilja vam intimne SMS-e? Vabi na zmenke? Večkrat vas je že hotel poljubiti? Podobno kot pri znaku številka 2, je tudi tukaj težko karkoli trditi. Toda obstajajo indicije, da na vas gleda morda na kaj več, kot le prijateljico.

  7. Ko mu pišete na facebooku, se takoj za tem, ko se vam pojavi kljukica in napis ‘seen’ odjavi? Mu vi vedno vse všečkate on pa vam ne? Na vaše komentarje ne odgovarja, na komentarje drugih pa je vedno odziven? Spet gre za moški obrambni mehanizem, podobeno kot pri znaku številka tri. V resnici si le želi, da pokažete vztrajnost in s tem dokažete, da si ga zaslužite.

 

V večini primerov je vsaj en od znakov dovolj, da se med vama zaneti ogenj ljubezni. Če ste jih pri sebi opazili več, toliko bolje. Ne pozabite o znakih obvestiti vaših prijateljic, ki še vedno tavajo v temi in jim pomagajte najti življenjsko ljubezen.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: