Alen Omić dvakrat zapored zadel prosti met … na treningu

Šokantno...

Iz tabora slovenske košarkaške reprezentance, ki se te dni mudi v Zagrebu na Evropskem prvenstvu prihaja vzpodbudna novica. Center Alen Omić je na treningu uspel dvakrat zapored zadeti prosti met.

Po zmagi nad Gruzijo imajo košarkarji slovenske izbrane vrste dodaten motiv za veselje. Vzdušje v ekipi je opisal Jaka Blažič: »Z Alenom sva bila dolgo soigralca pri Olimpiji, zdaj pa še tukaj v reprezentanci. Nikol ga še nisem videl, da bi zapored zadel dva prosta meta. Na ta račun sem proti njemu do sedaj zmagal že čez sedemdeset stav. Zdaj mu je uspelo in vesel sem zanj. Ampak vseeno mislim, da je precej lesen. Polarni medved ima sigurno več elegance od njega.«

Novica je razveselila tudi trenerja Jureta Zdovca, ki pa zaenkrat umirja strasti: »Ne sme nas zajeti evforija, ker je Alenu uspelo nemogoče. Enkrat sem videl, kako je to uspelo Slavku Kotniku z njegovim katapult metom, pa se potem ni več ponovilo« pove naš selektor, se popraska po levi obrvi in nadaljuje, »Omić naj se raje nauči zakucavati, ko je sam pod košem, namesto da polaga, saj izgleda kot neka balerina.«

Alen Omić, vesel zaradi svojega dosežka še vedno ni zapustil dvorane, kjer še naprej izvaja proste mete. Z Blažičem sta stavila, da mu bo uspelo še enkrat, a je do sedaj neuspešen. Kot kaže, bo Jaka še nekaj časa brezplačno jedel na Alenov račun.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: