Američani križali piščanca in pajka. Javnost je navdušena nad večjim številom bederc!

Šokantno...

Iz ameriškega inštituta za križanje peruti in mrčesa so sporočili spodbudno novico za vse ljubitelje piščančjega mesa. Namreč bedrc in krilc bo sedaj še veliko več, saj so s križanjem pajka in kokoši naredili piščance z osmimi nogami in krilci.

Dr. Georg Wade, vodja projekta križanja pajka in piščanca, nam je bolj podrobno obrazložil za kaj se gre: „V bistvu je prednosti veliko, ne gre se samo za večje število bederc in krilc. Ti piščanci so od pajkov povzeli še eno lastnost, namreč lahko hodijo po stenah in stropih. To pomeni, da jih bomo sedaj v prostor, kjer jih redimo spravili še velko več, saj ne bodo hodili le po tleh, ampak tudi po zidu in stropu. S tem smo petkrat povečali izkoristek hleva. Zelo blizu smo razvoju tega, da bodo ti piščanci lahko tudi pletli mreže. Tako bomo poleg večje mase mesa dobili še piščance, ki proizvajajo bio ribiške mreže.“

Nad podvigom je navdušena tudi ameriška javnost, ki konzumira piščančje meso. Na ulicah Čikaga smo se pogovarjali z g. Mikeom Perryem, ki obožuje pečena bedrca in krilca: „To je super novica. Razmišljam, da bi doma vzgajal take piščance, saj imam doma psa in bi ga lahko lažje nahranil s kostmi, ki ostanejo za takimi piščanci. Všeč mi je tudi to, ker nisem ljubitelj piščančjih prs, zdaj pa pri nakupu enega piščanca dobiš kar 8 bedrc, 8 krilc in samo ena prsa. Komaj čakam, da jih zagledam na prodajnih policah, mljask!“

Pajk-piščanci naj bi na police ameriških trgovin prišli konec meseca. Iz inštituta so še sporočili, da bodo križali še svinjo in piščanca z namenom, da bomo dobili svinjska krilca.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: