Beno Udrih jezen na Zdovca, ker ga ni povabil v reprezentanco!

Šokantno...

Selektor slovenske košarkaške reprezentance je objavil spisek igralcev, ki bodo naš državo zastopali na SP v Španiji. Udrih užaljen, ker ga ni na listi.

Beno Udrih je s precej jeze reagiral na spisek Zdovca: “Kot vsako leto sem tudi tokrat komaj čakal poziv v reprezentanco. Niti predstavljati si ne morete s kakšnim užitkom sem vabilo vedno zavrnil. Kaj pa naj sedaj? Koga naj tokrat zavrnem? Zdovc mi je porušil plane in moram reči, da sem precej jezen!” Kot kaže pa ne bo ostalo zgolj pri jezi, Beno namreč načrtuje maščevanje v stilu Zahovića: “Ne vem blizu katerega hriba živi Zdovc, ampak vem, da ga bom kupil. Hrib in njegovo hišo! Vse bom kupil!” Kaj pa na vse to pravi Jure Zdovc: “Verjemite mi, da imam pametnejše delo. Vsak dan se moram vsaj tristo krat prijeti za levo obrv in to ni lahko delo,” nam zaupa selektor, se prime za obrv in doda: “poleg tega pa bo Alen Omić igral centra. Se pravi imam samo nekaj mesecev, da bandero naučim igrati košarko.” Ali bo Beno Udrih kupil hrib blizu Jureta Zdovca? Ali bo Jure Zdovc Alena Omića naučil igrati košarko? Ali bo Alen Omić dojel, da lahko zabije? Vse to bo pokazal čas.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: