Blagajnik na Petrolu pozabil ponuditi Snickers v akciji!

Šokantno...

Zgodilo se je v Ilirski Bistrici, kjer blagajnik pri zaračunavanju bencina stranki ni ponudil Snickersa, ki je ravnokar na znižanju.

53-letni Anton B. iz okolice Ilirske Bistrice je danes okrog 13. ure pri tankanju svojega Renault Megane-a doživel šok! Namreč, ko je stopil do blagajne, da plača bencin, ga blagajnik, 27-letni Sašo E. ni vprašal, če želi kupiti še Snickers čokoladico, ki je ravnokar v akciji.

»Seveda me je iz tira vrglo že to, da sem želel natankati za točno 20,00 €, avtomat pa se je ustavil pri 20,02 €. Ves razjarjen stopim do blagajne, kjer sem že imel pripravljen odgovor ne, ker mi vedno ponudijo neko brezvezno stvar, ki je v akciji in še vedno 40% dražja kot v navadni trgovini. Nakar mi mladenič reče samo, ali bo to vse. Jaz seveda bleknem »Ne«, ker sem predvideval drugačno vprašanje. Nastala je čudna situacija, kjer sva se 10 sekund le gledala, nato pa je prodajalec vprašal, če imam Petrolovo kartico. Jaz se ustavim, dobro premislim in, čeprav sem jo imel rečem ne, plačam in grem. Kaj takega še ne,« nam vidno zbegan razloži Anton in doda, »tudi tiste nalepke sem tam pustil.« Blagajnik Sašo pred naš mikrofon ni želel stopiti. Smo pa povprašali na Petrolu, kaj menijo o ravnanju svojega uslužbenca.

Sporočilo so nam, da so Sašota že poslali na šolanje za servis strankam. Gre za prvi primer v Sloveniji, kjer je uslužbenec Petrola pozabil ponuditi artikel v »akciji«.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: