Brezposelni brez vez prišel do službe!

Šokantno...

 

Podjetje, ki je razumljivo, želelo ostati anonimno, je danes zaposlilo 33-letnega Simona P. iz Novega mesta, kljub temu, da omenjeni ni imel nikakršnih vez z vodilnimi v podjetju.

Ni nas sram priznati, da smo Simona vzeli, ker je bil najbolj kompetenten. Zavedamo se, da je zaradi tega direktorjev bratranec, ki pri 32-ih letih nima niti enega dne delovne dobe ostal praznih rok. Sliši se sebično in nevsakdanje, a nam je pomembno, da imamo v podjetju sposobne kadre,“ so sporočili iz podjetja, ki je že pod drobnogledom delovne inšpekcije.

Na Zavodu za zaposlovanje so nad dejanjem ogorčeni: „S tem rušijo celotno politiko zaposlovanja v državi. Sploh ne vedo, kaj to lahko potegne za seboj! Si predstavljate, da bo kar vsak, ki je sposoben in kompetenten dobil službo? Kdo bo pa skrbel za lene in neizobražene sorodnike vodilnih? Nič čudnega, da smo tam kjer smo.“

Dogodek je dodobra razburil tudi sindikate, ki so že napovedali stavko pod sloganom „Hočem službo, moj stric je direktor!“

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: