Čefurski horoskop

Šokantno...

Zlatni lanac 22.1.-22.2. – Obožujejo kič in bleščeče predmete. Nosijo taka oblačila, da se vidi kaj visi okoli vratu. Radi se družijo s Fajterji, Adidas Trenirkami in Ukradenim motorjem. Njihov zaščitni znak so sončna očala. Če tega horoskopa ne delite dalje boste dobili novega soseda, ki bo po cele dneve nabijal Atomik Harmonik.

Varnostnik 23.2-22.3. – Imajo izjemno retoriko in so zelo delavni, saj njihovi urniki trajajo pogosto več kot 12 ur. So izjemno hitri, kar se izkaže pri bežanju od pretepa. Zaljubljeni so v znak TDI mašina in Daljinc ovit v folijo. Njihov zaščitni znak je laptop na delovnem mestu. Če tega horoskopa ne delite dalje, boste premeščeni na delovno mesto, kjer boste dejansko nekaj delali.

Fuzbaler 23.3-21.4. – So izjemno fizično pripravljeni, kar je skompenzirano s količino IQ-ja. 98% njihovih objav na facebook-u je povezanih z Ronaldotom oz. Messijem. Radi imajo alkohol in oblačila kričečih barv. Dobro se razumejo z Sarmo in Heklanjem na TV-ju. Njihov zaščitni znak je stavni listek. Če tega horoskopa ne delite dalje bo Messi prestopil v Real, Ronaldo pa v Barcelono.

Cd Sinana Sakica 22.4.-22.5 – Najbolj vesel med vsemi znaki. Edini, ki imajo več obiskov v kafani kot v fitnesu. Vsak refren pesmi začnejo z »Pa kaže …«. Njihov zaščitni znak je Pioneer avtoradio. Če tega horoskopa ne delite dalje, se vam bo godilo isto kot znaku Zlatni lanac

Fajter 23.5.-21.6. – Odlikuje vas vroč temperament in nenapovedani sparingi s prijatelji, medtem, ko sedite zunaj pred blokom. Odlični ste v iskanju razlogov za pretep. Pregledali ste vse WFC posnetke, ki jih premore youtube. Dobro se razumete z Adidas Trenirko in Zlatnim lancom. Vaš zaščitni znak je besedna zveza »Aj mrš« in visoko iztegnjena noga. Če tega horoskopa ne delite dalje se boste spremenili v Slovenca piflarja.

Ukraden motor 22.6.-22.7. – Živite hitro in nevarno. Ne zanima vas kaj se bo zgodilo jutri. Čelade ne nosite, ker vam zjebe frizuro. Na živce jim gredo TDI mašine. Obožujejo sarme. Radi imajo dolge sprehode in so dobri sogovorniki, razen, če jim rečeš, da je CBRa boljša od Ninje. Njihov zaščitni znak je obratomer. Če tega horoskopa ne delite dalje 7 let ne boste smeli iti za 1. maj v Bosno.

TDI mašina 23.7.-21.8. – So izjemno varčni in znajo paziti na svoje stvari. Prisegajo na nemško proizvodnjo. Radi imajo daljša potovanja z avtomobilom. Obsedeni so s preračunavanjem povprečne porabe svojega avtomobila in seveda pranjem le tega. Dobro se razumejo z znakom Pederuša. Njihov zaščitni znak je Hofer dišeča smrekica. Če tega horoskopa ne boste delili dalje, vam bo Passat začel žreti liter olja na 1000 kilometrov.

Adidas trenirka 22.8.-21.9. – Radi imajo komotno življenje. Čeprav se oblačijo športno, nikoli ne športajo (razen fitnesa). Odlično se razumejo s Pederušo, nerazdružljivi so. Ne marajo Sarm. Njihov zaščitni znak je Armani ura. Če tega horoskopa ne boste delili dalje bo šel Adidas v stečaj.

Pederuša 22.9.-23.10. – Ste zelo dobro organizirani, veste kaj kam pospraviti. Radi imate red in pesmi Halida Bešlića. S svojo pederušo hodite povsod, tudi pod tuš. Ne nosite denarnice, denar imate nametan v pederšui. Dobro se razumete z Adidas trenirko in Sarmo. Njihov zaščitni znak je bankovec za 50€. Če tega horoskopa ne boste delili naprej boste za rojstni dan dobili denarnico.

Sarma 24.10-21.11. – Vaš letni čas je zima. Takrat dominirate, najdejo vas povsod. Radi kuhate, tudi na balkonu, če je treba. Ne moti vas, če vsak dan jeste isto jed. Nikoli v življenju niste smučali. Razumete se z TDI mašino in Varnostnikom. Njihov zaščitni znak je največji kuhinjski lonec. Če tega horoskopa ne boste delili naprej boste naslednjih 12 let jedli samo pasulj.

Heklanje na TV-ju 22.11.-21.12.- Najraje so doma in gledajo v strop. Obožujejo televizijo, zato se tudi dobro razumejo z Daljincem ovitim v folijo. Ne prenesejo laži in prekinitev programa DM. Obožujejo turške serije in švercanje mesa in jajc čez bosansko-hravško mejo. Njihov zaščitni predmet je roštilj. Če tega horoskopa ne delite dalje se vam bo rodil črn otrok, ki bo govoril kitajsko.

Daljinc ovit v folijo 22.12.-21.1. – Ste tradicionalni, prisegate na staro šolo. Ne marate, ko vam kdo izmed drugih članov družine prestavlja TV programe. Vsak dan gledate dnevnik (na HRT 1). Vaš najljubši pevec je Šaban Šaulić. Radi se družite z Varnostniki. Vaš zaščitni znak je Varta baterija. Če tega horoskopa ne boste delili dalje bodo ukinili daljince, vi pa boste morali vstati vsakič, ko boste želeli zamenjati program.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: