Zaradi nizkih temperatur odpovedali dež

Šokantno...

Polarni mraz je kot kaže naredil svoje, saj se je v novem letu živo srebro le redko kdaj dvignilo nad ničlo. Kot pravijo vremenoslovci je prav to glavni razlog, da dežja ne bo.

Čeprav smo ga napovedovali, ga po vsej verjetnosti ne bo. Ko temperature padejo pod ničlo dež ne more padati. Žal nam je, da vas moramo razočarati, a tako pač je. Verjamem, da so si ga mnogi med nami želeli,“ so za našo spletno stran povedali vremenarji.

Kaj na to temo pravi slovenska javnost? Povprašali smo mimoidoče: „Zelo sem se veselil dežja, to je edini način, da se moj avto opere. Pravzaprav pa niti ne razumem najbolje zakaj ne bi mogel padati? Pa kaj potem, če so temperature pod ničlo,“ nam je svoje občutke zaupal Robert iz Ljubljane.

Čeprav dolgopričakovanega dežja kot kaže res ne bo, smo lahko veseli, da zaradi nizkih temperatur ni odpovedano še sončno vreme.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: