Direktor priznanega slovenskega podjetja prestrašen, ko so je množica zaposlenih iz proizvodnje zapodila na parkirišča proti njemu!!!

Šokantno...

Direktor dobro stoječega slovenskega podjetja, ki se je ravnokar pripeljal na parkirišče v svojem novem Audi-ju, je bil popolnoma prestrašen.

Kar naenkrat je zagledal množico ljudi, ki so drli iz proizvodnje. Prestrašeno se je držal za avto misleč da ga bodo napadli, zvezali in v njegovem Audi-ju odpeljali v južne kraje. Saj nisem kriv, da imate 500€ plače si je mislil sam in se komaj zadrževal, da ne bi globoko zajel sapo in se pognal v šprint. Zraven pa zakričal: “Zakaj pa ne kupite knjige na Amazonu, se učite in postanete jaz? Pa boste imeli 5000€ plače, Audi-ja in ljubico.”

Končno je ugotovil, da je ura le 2 popoldne in da se je raja pognala domov, po otroke v vrtce, k mami na kosilo, na pošto in na pivo. Ah, kako jim je lepo si je zamislil. Kaj sploh jamrajo, saj imajo vse, pa še 500€ plače! S kislim nasmeškom se je vrnil v pisarne, kjer je popil kavo, pregledal novice, poklical ženo, da je popolnoma zaseden in da pride šele zvečer. Ljubici je poslal žgečkljiv SMS. Kaj se je kasneje dogajalo na zadnjih sedežih Audi-ja ni znano.

 

 

 

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: