Dolgoletna vadba joge končno poplačana

Šokantno...

https://medicohealthgym.si/vodene-vadbe/

Na FB smo zasledili zanimivo objavo strganih joga pajkic – odločili smo se, da zgodbo raziščemo.

Kontaktirali smo avtorja objave, 29-letnega Matevža K. iz Ljubljane: “Na jogo hodim že nekaj let, po navadi sem na vadbi edini fant. Vsem zdi nekoliko čudno – moški, ki hodi na jogo, a dejansko v vadbi uživam, in čutim blagodejne učinke na svoje telo,” razlaga Matevž, ki doda, da so dodaten plus k redni vadbi tudi joga pajkice sovaditeljic.

“Če kdo misli, da pri jogi malo ležiš, dihaš in se razteguješ, se zelo moti. Gre za zaporedje kontroliranih, počasnih gibov, pogosto pa je oteževalni faktor izvedbe tudi lep razgled. Še posebej, če je gneča in si z vseh strani odkrožen z joga pajkicami – takrat zna biti držanje koncentracije med vadbo še posebej naporno,” v smehu razlaga nadobudni vaditelj. “Zadnjič sem imel zelo naporen dan in razmišljal, da bi večerno vadbo izpustil. Na srečo se to ni zgodilo, in to je bila vadba, ki jo bom pomnil še dolgo.”

Takoj po prihodu v dvorano sem opazil simpatično sovaditeljico Nežo in zavzel položaj za njeno blazino. Ravno smo delali predklone in opazil lunknjico na Nežinih pajkicah. Ob naslednjem predklonu je iz te luknjice nastala vrzel, spodaj pa pogled na spodnje hlačke, uf, hvala bogovi joge…na hitro sem se nagledal, potem pa se pretvarjal, da nisem ničesar videl. Neža si je nadela trenirko, in preverila, koliko smo (sem) videl – mislim da ni ničesar posumila kako mi dela domišljija. Naslednji teden spet pridem, namaste.”

Vedno lepi pogledi napajkice tudi pri: 

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: