Facebook bo za Slovenijo uvedel gumb „fovš“!

Šokantno...

Prvi mož najbolj obiskane spletne strani na svetu, Mark Zuckerberg, je danes sporočil, da bo za uporabnike Facebooka v Sloveniji uvedel gumb „fovš“.

Strokovnjaki, ki so zadolženi za analiziranje vedenja uporabnikov na Facebook-u so ugotovili, da ljudje v Sloveniji ne dobijo veliko interakcij, ko objavijo kaj pozitivnega. Prav zato so se odločili poživiti slovensko Facebook dogajanje z gumbom „fovš“.

V uredništvo smo že prejeli prve odzive javnosti, ki je nad novostjo naravnost navdušena. Za Navice je spregovorila Mateja K. Iz Postojne: „Vedno mi je šlo na živce, ko sem videla, da druge punce uživajo na žurih zunaj, ali pa potujejo na npr. Kanarske otoke. Najbolj me je bolelo, ko sem videla, da je kakšna res opazno hujšala in se je potem bahala s svojimi trebušnjaki in dobivala všečke drugih fantov. Zdaj bom končno lahko kliknila „fovš“ in se zato počutila bolje!“

Nad gumbom „fovš“ pa ni navdušena samo splošna javnost, z veseljem jo pričakujejo tudi znani Slovenci. Oglasil se je pevec Raay: „To je super. Že imam pripravljen spisek stvari za katere bom kliknil „fovš“. Na spisku so vsi udeleženci zadnje evropske Evrovizije in kar precej znanih Slovencev. Poleg tožb se bom zdaj lahko ukvarjal še s tem, zakon!“

Ko bo zdaj vaš facebook prijatelj objavil fotografijo z dopusta, sliko slastnega kosila, objavo novega avtomobila ali pa morda spremenitev statusa iz „samski“ v „v zvezi“, se vam ne bo več potrebno delati, da vam je objava všeč, ampak boste lahko pokazali to kar zares čutite – da ste fovš.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: