Fant prekinil zvezo s punco še preden jo je spoznal!

Šokantno...

Online dating dandanes predstavlja verjetno najbolj pogost način spoznavanja parov. Uporabniki lahko točno opišejo kakšno osebo želijo spoznati in razni portali kot je ona-on.com nam ponudijo samo ‘idealne’ osebe. Na podoben način sta se spoznala tudi Samo in Nataša.

»Iskal sem punco staro med 20 in 24 let, rjavih las, rjavih oči in višje postave. Tukaj bi urednike ona-on.com opozoril, da pogrešam funkcijo ‘sitnost’ in ‘naklonjenost k denarju’. Ampak dobro, tudi brez tega sem se znašel. Ko sem dobil rezultate, sem se sistematično lotil dopisovanja. Vsaki sem napisal ‘Živjo, imaš lepe oči. Ali je bolelo?’. Tiste, ki bi mi odgovorile ‘Bolelo kaj?’ bi jim napisal ‘Ko si padla z nebes’. Poslal sem okoli 350 sporočil, Nataša pa je edina odgovorila. Na njej mi je bilo najbolj všeč to, da mi je odpisala, zato sva se hitro ujela in tudi postala par,« nam zgodbo kako sta se spoznala opiše Samo.

Ljubezen je nepredvidljiva in vsaka zveza slej kot prej naleti na vzpone in padce. Tako je bilo tudi pri Samotu in Nataši. Ona je opazila, da je bil velikokrat online pa njej sploh ni pisal. On pa na komentiranje njenih slik ni več dobival replik. Padla sta v krizo.

»Normalno se mi zdi, da par doživi krizo in, da ni vse tako rožnato, kot je to na začetku razmerja. Ampak to se mi ne zdi dovolj tehten razlog, da prekineš zvezo. Vem, da nisem vedno odgovorila na komentarje. Vem, da nisem všečkala vsake njegove objave na facebooku. A za uspešen odnos, je treba marsikaj tudi pretrpeti in se za odnos boriti,« nam pove Nataša, ki je vidno razočarana nad končano zvezo.

»Enostavno ne morem prenesti, da tam nekemu sošolcu s faksa odgovori na komentar meni pa ne. Pa kaj, če je on spraševal kdaj so v ponedeljek vaje, jaz pa kdaj mi bo spet poslala sliko zgoraj brez? To je bila kaplja čez rob. Sicer pa mi je bila všeč, je ena redkih katero bi po pol leta online zveze povabil na zmenek v živo, ampak potem se je zgodilo to s komentarjem,« pravi razlog za končanje zveze odkrije Samo.

Nataša in Samo sta zopet samska. Njuna zveza pa je jasen dokaz, da so tudi online razmerja lahko zapletena in boleča. Obstajajo pa tudi pozitivne strani. Kot nam je zaupal samo, je velika prednost takih zvez to, da se vam nikoli ne bo zgodilo, da boste morali s punco po nakuovanjih. Tisti, ki je to že doživel, ve o čem govorimo.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: