Frizerki priznal, da mu ni všeč zadnji del frizure

Iz ljubljanskega frizerskega salona Irokeza prihaja šokantna novica. Namreč ena od strank, je izrazila nezadovoljstvo ob pogledu na svojo pričesko s hrbtne strani.

29-letni Miha iz Ljubljane, je tako kot vsak mesec tudi tokrat obiskal svoj najljubši frizerski salon. Tam ga je tako kot neštetokrat do sedaj, ostrigla njegova dolgoletna frizerka Maja. Izbira pričeske se že nekaj let ne spreminja, spodaj z ‘mašinico’ na 3 mm, zgoraj na dva prsta s škarjami, normalen prehod.

Ob zaključku storitve je Maja, tako kot vedno, prinesla ogledalo, ki Mihi omogoča ogled zadnjega dela svoje glave. In takrat šok! „Ni mi všeč, kako si naredila prehod zadaj,“ izusti nezadovoljni Miha in doda, „previsoko si šla z mašinico, grozno izgleda.“

Sledila je skoraj minuto dolga neprijetna tišina. Miha je samo vstal, plačal in odšel. Frizerka Maja še vedno ostaja v šoku, saj se ji to še nikoli ni pripetilo.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: