Gostom v studiu RTV neprijetno stati pred zaslonom za analizo tekem!

Šokantno...

V studijskem programu svetovnega prvenstva v nogometu morajo gostje stati pred zaslonom za analize, tam se počutijo čudno.

Nacionalna televizija, ki ima ekskluzivno pravico prenosov tekem svetovnega prvenstva v nogometu je za svoje gledalce pripravila tudi studijski program, kjer pred vsako tekmo povabijo različne goste iz sveta nogometa. Vse lepo in prav, a kot smo izvedeli je gostom sila neprijetno stati pred ekranom. “Še v nobenem studiu kjer sem gostoval nisem rabil stati. Počutim se kot, da bi bil v cerkvi, sploh ne vem kam naj postavim svoje roke. Opazoval sem tudi svojega kolega Brankota, ki je bil s svojimi držami smešen, skoraj sem počil od smeha pred kamerami. Postopal je z nogami kot nek butec. Ko se ga spomnim se takoj začnem smejati,” nam je zaupal Dušan Kosić, ki je včeraj gostoval v studiu z Brankom Zupancem. Tudi Branko je za našo spletno stran namenil nekaj besed: “Občutek je res bizaren, ko voditelj reče zdaj pa stopite z mano. Podobno je kot, ko te zdravnik pokličeiz čakalnice ali pa, ko te učitelj pozove pred tablo. Pa ne vem kaj se je Dušan meni smejal, cel čas je stal kot, da je na pogrebu z rokami pred seboj. Prijatelji me že hecajo preko SMS-ov, sprašujejo me, če bi še njih naučil pozirati ipd.Najhuje pa je, ko vidim kamermane in osebje za sceno, ko se nam smeje in nas imitira.” Spodaj smo pripeli še fotografijo, kako bi se v tem primeru postavil Mario Balotelli.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: