Intervju z Božičkom: Ne pijem Coca Cole in ne stanujem na Severnem polu, tam imam samo firmo

Šokantno...

 

Božično-novoletni prazniki se nezadržno bližijo in vsi že komaj čakamo, kaj nam bo prinesel Božiček. Prav zato smo se odločili, da z najbolj zaposlenim možem v decembru opravimo intervju, ki nam je marsikaj razkril.

Torej obstajate?

Seveda!

Za začetek nam povejte, kako pestro je na Severnem polu?
Ne stanujem na Severnem polu in tam tudi nimamo obratovalnice, zgolj prijavljeno firmo in poštni nabiralnik. To je zaradi marketinga. Lepše se sliši Severni pol kot pa neka industrijska cona na Kitajskem, kajne? Sicer pa je dela veliko, a smo pridni. Veliko migrantov smo zaposlili, ker so poceni delovna sila.

Kako zelo zahtevni so ljudje s svojimi željami?

Otroci imajo normalne želje, starejši pa niso normalni. Iphone, avto, stanovanje … halo!? Potem pa so tukaj še politiki z željami po položajih. Janša mi piše vsak dan, da hoče zopet na premierski stolček. Kaj njemu ni jasno!? Ljudje božji, zgledujte se po otrocih.

Dela imate veliko, ali drži, da energijo obnavljate s Coca Colo, kot lahko vidimo v reklami?

Ne pijem Coca Cole. Veliko rajši imam Pepsi ali pa Mercator colo. Zopet smo pri marketingu, nekaj je pač treba početi za preživetje. Tudi Božiček mora nekako zaslužiti denar.

Kako gledate na svojega konkurenta Dedka Mraza?

Dobro se poznava, veliko se pogovarjava. Drug od drugega se učiva. Opažava, da vse več ljudi izkorišča kar oba. Razvajenci hočejo darilo tako od Božička, kot od Dedka Mraza. Alo mojstri, en teden razlike je vmes! Sploh še dobro ne odprejo moje darilo, že hočejo novo od Dedka Mraza. Včasih se vprašam zakaj starši ne tepejo svojih otrok.

Katero je najbolj pogosto darilo?

Mislim da iPhone. Res jih je ogromno, zato smo tudi dobili dober popust pri Applu, ker smo kupili tako veliko primerkov. Sploh v Sloveniji pa je veliko želje po alkoholu. A vi tukaj sploh pijete kaj drugega kot alkohol? Aja saj res, če smo že pri darilih … nekdo si je celo zaželel CD od Tanje Žagar hahahahahah, kdo bi hotel kaj takega?

Vaš najljubši film?

Sam doma 1.

Najljubša pesem?

Don’t you worry, don’t you worry child – Swedish house mafia.

Vaš vzornik?

Ata smrk. Všeč mi je njegov stil, brada, način komunikacije. Le barva obleke je mimo, ima pa veliko srce.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: