Ivona (Bar) po lepotni operaciji prsi še presaditev možganov!

Šokantno...

Ni bila skrivnost, da si je Ivona Pavlović, finalistka resničnostnega šova Bar, že dolgo časa želela lepotno operirati oprsje, in sicer ga povečati za kar 3 številke.

Njena dolgoletna želja se ji je izpolnila po končanem šovu v mesecu juliju; Ivona je tako postala ponosna lastnica oprsja s košarico D. Pred operacijo je bila malo napeta, a kot je sama dejala »Komaj čakam, da se zbudim in pogledam svoje balone«. Po okrevanju je bila resničnostna zvezda nad novo podobo in odzivom ljudi naravnost navdušena. Dobivala je še več pozornosti kot kdajkoli prej, postala samozavestnejša, prejemala darila, brezplačne ugodnosti in dosegala stvari z najmanj truda.

Tako se ji je posvetilo: »Rajsko življenje! Kaj vse bi lahko dobila, če bi imela višji IQ!«. Hitro se je zavrtela na petah in odrinila k znanemu nevrokirurgu za možgane, Vinku Dolencu. Razložil ji je, da ponavadi takšne operacije ne opravlja, ker pa mu je nedavno nazaj sodišče v Izraelu prisodilo plačilo odškodnine v višini 2,3 milijona evrov, se je odločil, da se bo vseeno potrudil po svojih najboljših močeh. Edini pogoj je, da mladenka podpiše pogodbo, da je obveščena o morebitnih zapletih med operacijo in se spušča v proces presaditve možganov na lastno odgovornost. Ivoni ni bilo potrebno dvakrat premisliti o pogodbi, saj je mnenja, da bo že kasneje razmišljala.

Odločila sta se za inteligenčni kvocient Hillary Clinton in izbrala datum operacije, 12. december 2015. Vinko Dolenc je neverjetno optimističen, Ivona pa se že pripravlja na kandidaturo za predsednico Slovenije!

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: