Janković od gradbincev zahteva, da v Ljubljani izkopljejo še večjo bombo kot v Mariboru

Šokantno...

Ljubljanski župan Zoran Janković je izkop 500 kg težke bombe v Mariboru vzel kot nov izziv. V ljubljanskih gradbenih jamah zdaj poteka iskanje za vsaj 1000 kg težkim eksplozivnim telesom.

Nedavni dogodki v Mariboru so dodobra razhudile Zorana Jankovića. Skrajno ambiciozni in vedno tekmovalni bivši manager Mercatorja ne more dopustiti, da je štajerska prestolnica v čem boljša od glavnega in najlepšega mesta Slovenije. „Čestitke Mariboru za ta izkop, ampak Ljubljana bo to kilažo presegla v manj kot enem tednu. Vsem občankam in občanom obljubljam, da bomo mi imeli največjo bombo na svetu. Te 500 kg bombe, s katero se Štajerci hvalijo, se bodo v roku enega leta pri nam izkopavale ob preštihavanju vrtičkov. V gradbenih jamah bodo ‘cvetele’ več tonske bombe, de!“

Kot smo izvedeli so se izkopi že začeli na vseh večjih gradbiščih v Ljubljani, med drugim tudi na Bavarskem Dvoru, kjer se gradi nov hotel. To pa še ni vse, za srečneža, ki bo prvi izkopal težjo bombo je razpisana nagrada v vrednosti 29 milijonov evrov.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: