Katanec za poraz proti Švici okrivil komentatorja Laurenčiča in Protego!

Šokantno...

Slovenska nogometna izbrana vrsta je v Baslu izgubila proti Švicarjem, čeprav je že vodila z 0:2. Selektor razlog za poraz našel v slabem komentiranju TV prenosa.

Trener naše reprezentance je bil po tekmi jasen: »Takoj sem si na MMC ogledal ponovitev tekme in videl zakaj smo tekmo izgubili. Ne morem verjeti, kako sta tekmo komentirala Urban Laurenčič in Nenad Protega. Kot prvo, je ime Urban namenjeno kakšnemu 12-letnemu fantku, ne pa komentatorju nogometnih tekem. Že tukaj je jasno, da je vse zgrešeno,« vneto razloži Srečko Katanec in nadaljuje, »Laurenčič se je že od 60. minute dalje tresel kot star Fiat. Govoril je tako, kot da bo vsak čas zbežal in se skril v nek kot, kjer ga nikoli več nebi najdli. Če kdo morda ve, kje se da kupiti jajca naj mi sporoči, ker bi mu jih rad podaril.«

Prav posebaj navdušen pa naš selektor ni bil niti nad sokomentatorjem Nenadom Protego: »Za Nenada si nisem mislil, da je taka lulika. Ne vem, kje je pobral tisto izjavo, da moramo samo še trikrat čez sredino priti in tekma je dobljena!? Vmes je tudi parkrat tako zacvilil, da me je bilo sram, da ga poznam. Če take dve primadone komentirata tekmo, je jasno, da je ne moreš dobiti,« zaključi Katanec.

Torej, dragi gledalci, če si želite, da bi naslednjo tekmo zmagali, jo morate spremljati z ugasnjenim zvokom.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: