Ker je zamudil v službo, se je tako močno sekiral, da je pristal v bolnišnici!

Šokantno...

Delavec srednje velikega podjetja iz Kranja je zjutraj preslišal budilko in se na delovnem mestu pojavil dve uri prepozno. Sledil je močan šok in posredovanje rešilca.

28-letni Matej G. iz Ljubljane je danes preživel verjetno najhujše trenutke svojega življenja. Ko je včeraj zvečer, sicer bolj pozno kot po navadi, legel spati ni pričakoval pekla, ki ga je danes doživljal. Budilko, ki je bila nastavljena ob 7:30 je preslišal, prav tako klice sodelavca s katerim se skupaj peljeta v službo. Ura je kazala 9:27, ko se je prebudil iz globokega spanca. Hitro je vstal, se samo oblekel in stekel proti avtu, ter oddrvel proti delovnem mestu v Kranju.

Na kraj dogodka je prispela tudi naša ekipa, ki je uspela dobiti izjavo Matejevega sodelavca Milana: »Bila sva zmenjena, da me pobere okrog 8-ih. Po navadi me je poklical, ko je štartal od doma, toda danes ni bilo ne duha ne sluha o njem. Na moje klice ni odgovarjal, zato sem se odločil, da grem kar na avtobus,« pove Milan in doda, »ko se je pojavil v pisarni je padel v šok. Padel je v globoko stanje samoobtoževanja in strah. Na glas je izgovarjal stavke kot so; kaj bo rekel šef? Kaj bodo rekli sodelavci? Kaj, če za to izvedo moji prijatelji? Zdaj pa res ne bom mogel dokončati projekta v roku! Z mano je konec … Ker ga nismo uspeli pomiriti, smo poklicali rešilce, ti pa so za pomoč kasneje prosili še policijo, ki ga je vendar uspela ukrotiti.«

Matej se trenutno zdravi v UKC Ljubljana, kjer biva na travmatološkem oddelku. Zdravniki pravijo, da gre za v zadnjem času pogost pojav in, da pričakujejo še več takih primerov. Doza pomirjeval zaenkrat Mateju omogoča znosno življenje, čeprav se na trenutke pojavijo seanse samoobtoževanja, občutka manj vrednosti in splošnega straha.

O zdravstvenem stanju Mateja vas bomo obveščali preko našega facebook profila.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: