Kmetija nov začetek: živali na kmetiji so se pritožile. Tudi one želijo glasovati kdo bo izpadel!

Šokantno...

V našem najbolj gledanem aktualnem resničnostnem šovu „Kmetija nov začetek“ je zavrelo. Živali, ki bivajo na posestvu se počutijo manj vredne od stanovalcev in zato zahtevajo glasovalno pravico.

Ni trajalo dolgo, že je prišlo do večjega nestrinjanja na posestvu. Domače živali, ki bivajo tam so povzdignile svoj glas, menijo, da na njih gledajo kot na manj vredne udeležence šova. Krava Pepa želi spremembe: „Od stanovalcev kmetija nima nobene koristi. Po cel dan poležavajo, se delajo, da delajo in predvsem veliko govorijo. Medtem, ko mi vedno korektno opravimo svoje delo. Trava je vedno popasena in mleka je vedno dovolj. Čeprav moram reči, da nekateri res ne znajo z vimami,“ težave živali razloži Pepa.

Živali so že zagrozile z bojkotom, vendar so se pripravljene pogajati. Želijo imeti glasovalno pravico: „Edina rešitev, da šova ne sabotiramo je pridobitev glasovalne pravice za živali. Če že izkoriščajo našo delovno silo naj nam še nekaj povrnejo,“ razloži konj Atlas.

Tudi Atlas bi rad glasoval.
Tudi Atlas bi rad glasoval.

Seveda pa se stanovalci Kmetije z zahtevo živali ne strinjajo. Špela je za našo spletno stran argumentirala stališče udeležencev: „To nikakor ni sprejemljivo. Ko bodo krave barvale ograjo in kuhale žgance, potem bodo lahko tudi glasovale kdo izpade. Do takrat, naj se držijo svojega dela.“

Društvo za osvoboditev živali je že stopil v bran štirinožcem in po naših informacijah že zbirajo podpise za referendum.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: