Kompas Holidays bo tržil parcele za kampiranje pred prodajalno Telekom Slovenije ob prihodu iPhona 6S.

Šokantno...

Najnovejša Applova telefona iPhone 6S in iPhone 6S Plus bosta v Sloveniji na voljo od 9. oktobra. Vsi, ki boste med prvimi želeli priti do novega mobilnika, boste lahko zakupili parcelo za kampiranje.

Kompas Holidays je dodobra osrečil ljubitelje Applovih naprav pri nas, saj bodo ti na izboljšano šestico lahko čakali na svoji parceli, kjer bo možen tudi priklop na vodo in elektriko, ter brezplačen Wi-Fi. Poskrbljeno bo tudi za hišne ljubljenčke.

»Vemo, da so ljubitelji Apple telefonov precej neumni in so na nov telefon, ki ga bodo preplačali pripravljeni čakati celo noč pod milim nebom. Tu smo prepoznali nišo in se s Telekomom dogovorili za zakup parcel. Na voljo bodo vse osnovne storitve, kot v klasičnih kampih, z izjemo nemških upokojencev, ki se sončijo nagi. Imeli bomo skupne WC-je, tuše, pomivalnike za posodo, vodo, elektriko, brezplačen Wi-Fi, pekarno s svežim kruhom in kiosk s slovenskimi revijami,« so sporočili iz turistične agencije Kompas Holidays.

iPhone oboževalci so naravnost navdušeni nad parcelami za kampiranje. Za naš portal je nekaj besed namenil goreči »fan«Damjan: »Gre za odlično idejo. S somišljeniki bomo lahko kar v šotorih debatirali o iOS aplikacijah in se delali norca iz Android uporabnikov. Tistih, ki uporabljajo Windows ne hecamo več, saj so pač bogi. Svojo parcelo sem že rezerviral in komaj čakam.«

Kamp bo postavljen pred Telekomovo prodajalno v centru Ljubljane (Ajdovščina). V primeru, da bo povpraševanje po parcelah veliko, so se z županom Zoranom Jankovićem že dogovorili, da zaprejo Slovensko cesto in avtobuse usmerijo na obvoz, ki je že veljal pred nekaj meseci.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: