Kupec v Hoferju uspel vse stvari spraviti v vrečko, preden ga je blagajničarka vprašala gotovina ali kartica!

Šokantno...

Zgodilo se je v Tržiču! 34-letni Miha S. iz Križ je odšel v Hofer, da kupi živila za svojo družino, še sanjalo se mu ni, kaj se mu bo zgodilo na blagajni.

„Žena me je poslala po kruh in neke sire, ki so ravno na znižanju. Pol ure sem jo prepričeval, naj gre ona, ženska kot ženska, pa ni odnehala in moral sem popustiti. Seveda je bil na koncu spisek precej dolg. Voziček je bil precej poln, ko sem prišel do blagajne. Dobro sem se zoorganiziral, pripravil sem dve vrečki in kartonasto škatlo. Ko je gospa na blagajni s svetlobno hitrostjo začela skenirati izdelke, sem ji pridno sledil,“ nam ponosno razlaga Miha in nadaljuje, „takoj, ko sem zaslišal pisk je izdelek že potoval v vrečko oz. škatlo. Čisto sem padel notri. Moram priznati, da so me rešile banane, saj jih blagajničarka mora stehtati in to ji vzame nekaj časa, ravno toliko, da sem v škatlo spravil kisle kumarice in corn flakes. Še preden me je uspela vprašati gotovina ali kartica, sem ji kartico že držal pred nosem. Občutek je bil nepozaben.“

Svojo plat zgodbe nam je razkrila še prodajalka Eva, ki je takrat delala na blagajni: „Kaj takega se pri nas še ni zgodilo. Vedno smo blagajničarke hitrejše od strank. S sodelavci včasih tekmujemo, kdo bo stranko čakal dlje, da ta najde denar. Ravno prejšnji teden je nek upokojenec rabil dve minuti in štiriintrideset sekund, da je prišel do denarnice. Na šolanju smo se tudi učili kaj moramo ta čas početi, ko stranka išče denar, npr. strmeti v daljavo in se delati, da smo zamišljeni. No tokrat, pa sem doživela šok. Ko sem poskenirala še zadnji izdelek in ravno hotela vprašati gotovina ali kartica, sem prišla samo do goto- … Kartica je že bila pred menoj.“

Zaposleni v tržiškem Hoferju so bili nad Miho tako navdušeni, da so se z njim slikali. Ker je bil prvi, ki je bil hitrejši od njih so mu do konca življenja ob vsakem nakupu obljubili brezplačno malo Hofer vrečko.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: