Ljubljančan na Šmarni gori ne more verjeti, da mora iti sam do šanka po pijačo!

Šokantno...

Prebivalec glavnega mesta, ki se je podal na najbolj popularen hrib v ljubljanski kotlini je jezen, ker si je moral sam prinesti pijačo s šanka.

32-letni Miha, po poklicu interni dizajner, je globoko razočaran nad postrežbo na Šmarni gori. Nikakor se ne more sprijazniti s tem, da naročila ne pobira natakar pri mizi, ampak mora iti sam do šanka, kjer naroči in plača. “Mislim to je noro! Najprej hodim skoraj eno uro kot kreten v ta hrib, potem pa zaman sedim 15 minut, čakajoč na natakarico. Halooooo,” vidno razburjen raloži Ljubljančan in doda: “oni se sploh ne zavedajo, da sem porabil skoraj 400 € za gojzarje, palice, pajkice in švic majico. In jaz moram sam hoditi po naročilo do šanka!? Potem grejo pa kreteni še podret toliko dreves, da ne morem hoditi v senci. Čisto sem pafff in sploh ne morem več razlagati te grozote. Mislim WTF?.” Nočna mora se je za Miho nadaljevala, ko je prišel do šanka: “Naročil sem cocktail Sex on the beach in natakarica mi odvrne, da naj pazim kako se izražam! Mislim kakšna kmetica! Dojel sem, da cocktailov pač nimajo zato sem rekel naj mi pripravi Tequila slammer. In ona mi kar nalije čaj in reče, tle maš pa ni zmišljuj si! Bil sem totalno lajk O-M-G. Potem si pa še na poti domov zvijem gleženj na korenini.” Ko smo ga vprašali, če ga bomo še kdaj videli na Šmarni gori je povedal: “Ja seveda, ko asfaltirajo cesto in na vrhu odprejo Starbucks kavarno ter cocktail bar. Ne bi bilo slabo, če bi jim wi-fi deloval normalno, ker sem rabil pol ure, da sem naložil svoj selfie.”

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: