Ljubljančan na Trojanah dobil mrzel krof!

Šokantno...

Ljubljančan Miha, o katerem smo že pisali je doživel novo neprijetno izkušnjo. Tokrat na Trojanah, kjer sta se skupaj s punco Evo ustavila, ko sta se vračala z nakupovanja v Grazu.

»Bila sva lajk ful zmatrana, ker sva veliko prehodila po nakupovalnih centrih v Gradcu, kjer sem si baj d vej kupil nova Gucci sončna očala. No, ker sva bila utrujena sva si zaželela krof na Trojanah. Zmotilo me je že to, da sem parking dobil čisto na koncu parkirišča in sem moru valkat 57 metrov do trgovine s krofi. Da bi bilo vse popolno, sem naletel  še na skupino nemških upokojencev, ki so bili pred menoj v vrsti. Veste kako dolgo je Frida potrebovala, da se odloči kakšen krof kupiti!? Ka-ta-stro-fa! Pridem na vrsto, naročim dva čokoladna, dva navadna in enega borovničevega. Plačam, dobim vrečko in potem ŠOK! Sploh niso bili topli,« nam razloži vidno vzburjen prebivalec glavnega mesta.

Miha se seveda ni želel kar tako predati, ampak je ukrepal: »Tega se midva z mojo punčico ne bova šla! Zato sem takoj v knjigo pritožb zapisal kaj se mi je zgodilo in dogodek tvitnil ter objavil na Facebook-u, kjer so mi frendi že polajkali objavo. Naredila sva še selfie z mrzlimi krofi in odšla v Ljubljano, kjer so ljudje bolj kulturni.«

Na vprašanje, če se bosta s punco še kdaj ustavila na Trojanah, da kupita krofe je Miha odvrnil, da takrat, ko naredijo drive-in prodajalno, ker ne misli več hoditi po parkirišču kot nek klošar.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: