Ljubljančan zaradi nizkih temperatur protestira pred hišo POP TV-ja

Šokantno...

Najbolj priljubljen prebivalec glavnega mesta na naši spletni strani -Miha- je doživel novo bolečo izkušnjo. Za tem, ko je na Šmarni gori moral sam do šanka in, ko je na Trojanah dobil mrzel krof, ga sedaj motijo nizke temperature.

“Ka-ta-stro-fa,” je pričel pogovor z našim novinarjem in nadaljeval, “kako naj človek normalno funkcionira, če je že oktobra manj kot 10 stopinj!? Včeraj sva šla s srčico v center na čajčka. Bilo je tako mrzlo, da sem komaj odprl selfie stick, da se slikava. Še dobro, da imam rokavičke s katerimi lahko tipkam po svojem iPhonu 6s.”

Ker od nekdaj verjame v pravičnost, se je odločil protestirati zoper nizke temperature. Za vse je okrivil vremenarje na POP TV-ju: “Seveda, da je mrzlo, če napovedujejo nizke temperature. A ti vremenarji še niso slišali za zakon privlačnosti!? Halooooo!”

Odločil se je, da bo pred POP TV-jem postavil svojo mobilno hišico, katero je dal pripeljati iz kampa v Umagu. Poleg tega bo, vse dokler bodo vremenarji napovedovali nizke temperature tudi gladovno stavkal. Namreč, od sedaj naprej bo kebab jedel brez visokokaloričnih prelivov, z izjemo kečapa.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: