Ljubljanski golobi si želijo, da bi ljudje pojedli več bureka

Šokantno...

 

Golobom v prestolnici je dokončno prekipelo. Danes je v uredništvo prispelo protestno pismo iz Sindikata golobov Ljubljana, kjer so predstavili svoja stališča.

Situacija se slabša iz dneva v dan. Moti nas, da se hrana, ki jo ljudje dandanes jedo, sploh ne drobi, posledično za nas ne ostane nič. V zlati dobi bureka je bilo drobtin na pretek, danes pa ljudje v ‘fast foodih’ jedo samo še kebab. Od vegeterijancev, ki po cele dneve samo pijejo razne smoothije že dolgo nimamo nič. Zahtevamo spremembe,“ so bile besede predsednika Sindikata golobov Slovenije, gospoda Goloba.

Zgodba nas je ganila, zato smo za mnenje o nastalem problem vprašali lastnika ‘fast food’ verige, gospoda Đemaila Đemailija. Ta je za Navice povedal: „Bolji mene briga za goljob, imam probljem sa inšpekcija. A i Mirzet mi svaki dan doljazi mrtav pijan na sljužbo.“

Na drugi strani je gospod Golob sam ponudil rešitev: „Rešitev vidimo v drobljenju kruha za kebab. Ta je sedaj premehak, potrebujemo tršega, takega, ki se drobi. ‘Kebabarjem’ bomo dali nekaj časa, da uvedejo spremembe, v nasprotnem primeru lahko pričakujejo točo golobjih kakcev na svojih avtomobilih.“

Nezadovoljstvo golobov naj ne bi bil osamljen primer. Šušlja se namreč, da s svojim stažem niso kaj prida zadovoljni krti na tomačevskih vrtovih.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: