Lokali v centru Ljubljane bodo pijanim najstnikom začeli zaračunavati izposojo odpiračev za buteljke

Šokantno...

Lokali, ki se nahajajo v ožjem centru našega glavnega mesta so sprejeli sporazum – nič več zastonj odpiračev za buteljke pijanim najstnikom.

“Prihajajo spraševati za odpirač kot po tekočem traku. Potem se pol ure mučijo, ker ga ne znajo uporabljati in na koncu jim moram še jaz pomagati. Vsaki tretji mi pobruha lokal in tako odganja goste. Ko končno odprejo tisto poceni buteljko se morajo še nujno slikati in objaviti na facebook-u. Včasih imajo še toliko poguma, da bi radi še kozarec odnesli. Ko sem jaz bil mlad … ne spomnim se kako je bilo, ampak mi smo bili bolj kulturni. Temu moramo narediti konec. ” nam je zaupal lastnik lokala blizu Šubičeve ulice. Združenje lastnikov teh lokalov je tako naredilo cenik, ki stopi v veljavo nocoj: • Izposoja odpirača: 2,00 € • Odpiranje buteljke: 3,00 € • Selfie z buteljko v lokalu: 3,00 € oz. 4,00 € in dobiš še geslo za wi-fi • Pobruhana tla: 10,00 € • Pobruhana miza: 15,00 € • Pobruhana natakarica: batine Cene vsebujejo DDV.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: