Mehanik Formule 1 pri vulkanizerju doživel živčni zlom!

Šokantno...

John Marsall iz angleškega mesta Derby, ki si kruh služi kot mehanik pri F1 moštvu McLaren je včeraj popoldne doživel živčni zlom.

Torej, kaj se je pravzaprav zgodilo? John se je včeraj okoli 17. ure napotil k lokalnemu vulkanizerju, da na njegovega Mini Cooperja namestijo zimske pnevmatike. Toda izkazalo se je, da sta bila pred njim v vrsti še dva avtomobila, kar je pomenilo, da bo John moral še malo počakati. Po minuti in sedeminštiridesetih sekundah pa se mu je povsem odkegljalo.

Kar naenkrat je začel vpiti, da izgubljamo dragocene sekunde in, da njegovo moštvo zaradi tega zdaj zaostaja že za en krog. Vzel mi je vijačnik iz rok in začel odtegovati in pritegovati vijake kot nor. Golfu, ki je bil ravno takrat na dvigalki je zamenjal vse štiri pnevmatike v sedemindvajsteih sekundah, in to čisto sam! Zatem je ostale stranke, ki so čakale razporedil okoli naslednjega avta in vsakemu dal po pnevmatiko in pnevmatski vijačnik. Zagrozil jim je, da morajo v petnajstih sekundah zamenjati vse pnevmatike na njegovem Miniju, če ne bo vsem spustil gume in ukradel ventiljčke. Stranke so ubogale in njegov Mini je bil v dvanajstih sekundah nared. Zatem se je vsedel v svoj avto in oddrvel,“ nam je povedal vodja izmene Jerry, ki je ravno takrat zaključeval z izmeno.

Izvedeli smo, da je John zatem oddrvel pred trgovski center Tesco in parkiranim avtomobilom začel menjavati pnevmatike kar na parkirišču. „Opravil“ je s 43 avtomobili, ko je prišel do Policijske kible in se je lotil. Angeli v modrem so ravno takrat obedovali v vozilu, nakar so ga zaustavili in privedli. John je bil tako iz sebe, ker ni več smel vrtačiti s pnevmatičnim vrtalnikom, da je doživel živčni zlom. Reševalci so ga takoj morali odpeljati na dirkališče Silverstone, kjer še vedno vijači pnevmatike na tamkajšnje dirkalnike. Zaposlili so tri dirkače, da se po vsakem krogu ustavijo v boksih, kjer jih John „poservisera“.

Zdravniki so dejali, da bomo pač morali počakati, dokler na progo ne zapelje varnostni avto. Takrat se bo John pomiril in spet lahko začel normalno živeti. Do takrat iz Silverstona za Navice.si Miran Ališič.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: