Miro Cerar med sestankovanjem s predsednikom Evropskega sveta močno udaril po mizi!

Šokantno...

Naš premier, Miro Cerar, se te dni mudi na Bledu, kjer je pred začetkom 10. Strateškega foruma sprejel predsednika Evropskega sveta g. Donalda Tuska.

Predsednik vlade je z uglednim gostom in enim najbolj vplivnih mož Evropske unije razglabljal o svetovni gospodarski krizi in krizi beguncev. Ravno v trenutku, ko je g. Tusk razlagal o tem, kako bi morala Slovenija biti bolj odprta do azilantov in nuditi večjo pomoč je g. Cerar s pestjo zelo močno udaril po mizi za katero so sestankovali.

Donald Tusk se je dejanja premiera Slovenije zelo ustrašil: »Mirota poznam že dlje časa in vedno se mi je zdel miren človek. Moram reči, da me je njegova reakcija zelo prestrašila, nisem tega pričakoval,« pove Tusk in nadaljuje, »Ravno sem mu začel razlagati, kako mora biti Slovenija do beguncev bolj odprta in jim nuditi dostojna prenočišča in hrano. Slišal sem, da je tukaj veliko občinskih stanovanj praznih, zakaj jih nebi nastanili kar tam? Potem pa me je presekal, ko je s pestjo tako močno udaril po mizi, da se je vaza z rožo prevrnila.«

Predsednik Evropskega sveta je nemudoma prekinil s svojim predlogom, saj je menil, da je naletel na odločen upor Cerarja. Toda, kot smo uspeli izvedeti od našega predsednika vlade je bil razlog za »izpad« nekje drugje: »Že od samega začetka sestanka, mi je ena muha neprestano letala okoli glave in pikala po rokah. Postajal sem vedno bolj nervozen, sploh nisem poslušal kaj mi g. Tusk govori. Nato sem jo (op. p. muho) videl, da je pristala na mizi, direktno pred menoj. Zamahnil sem s pestjo in jo pokončal,« pove pogumni Cerar in doda, »nimam se česa sramovati, nobenega se ne bojim. Če bi pred menoj sedela Putin ali Obama, bi naredil isto. Če mi gre muha na živce, jo pač počim, takšen sem.«

Muha je umrla na kraju dogodka.
Muha je umrla na kraju dogodka.

Za tem dogodkom se je sestanek hitro zaključil, saj se Tusk boji komunicirati s Cerarjem. Zato bo nadljne pregovore prevzel g. Erjavec.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: