Modrijani bodo posneli pesem z Metallico

Šokantno...

Slovenski ansambel Modrijani in kultna metal skupina Metallica bosta posnela pesem z naslovom »ti, ti, ti, ti, ti, ti, ti, ti, moj Sandman.

Frontman ameriškega metal banda James Hetfield je med brskanjem po youtube-u naletel na uspešnico Modrijanov »Ti moja rožica« in bil tako navdušen, da je takoj kontaktiral njihovega managerja in se dogovoril za skupni projekt. »Šel sem na youtube in gledal smešne videe mačk, nato mi je youtube predlagal ogled neke motorne dirke, pa zatem dokumentarec o kvantni fiziki, pa potem posnetek dve letnega dečka, ki je nehal kaditi in kasneje še nekaj drugih videov. Na koncu pa sem pristal pri Modrijanih in tako se je rodila ideja za snemanje skupne pesmi. Združili bomo pesem »Ti moja rožica« in »Enter Sandman«, mislim da je uspeh zagotovljen, saj imajo Modrijani ogromno bazo oboževalcev,« je pot do ideje opisal Hetfiled, ki si želi kasneje posneti tudi videospot na Ljubljanskem Nebotičniku. Člani ansambla Modrijani se niso lahko odločili, saj so bila mnenja o skupnem projektu z Metallico znotraj skupine deljena, a je odločila igra papir, škarje ali kamen in ideja je dobila zeleno luč. Kitarist in pevec Peter Oset nam je zaupal: »Nismo se mogli takoj odločiti, zato smo se obrnili na papir, škarje ali kamen. Kot kaže nam je usojeno, da se združimo z Metallico in naredimo nekaj skupnega. Člani Metallice so nam obljubili, da bodo naslednje leto na veselici v Mavčičah igrali kot predskupina, komaj čakamo.« Iz zaupnih virov smo izvedeli, da bo pesem produciral Dr. DRE.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: