Moški priznal, da gre na javnih WC-jih na školjko tudi za malo potrebo!

Šokantno...

V naše uredništvo smo danes prejeli škonatno priznanje 27-letnega Gregorja P. iz Moravč. Ta nam je povedal, da gre na javnih WC-jih vedno na školjko, pa čeprav samo za malo potrebo.

Vroča tema, ki je te dni zajela našo deželo so javni WC-ji in uporaba pisoarjev in wc školjk. Vedno več ljudi se sprašuje, zakaj mnogi moški tako hitro pridejo iz wc kabine, saj za veliko potrebo v povprečju potrebujemo vsaj 4 minute in 37 sekund.

Pogumni Gregor nam je razkril del fenomena: „Dosti imam skrivanja in pretvarjanja. Priznam! Ko grem na javni WC grem vedno na školjko, pa čeprav grem samo odliti. Za to je prisotnih več razlogov. Prvi je sigurno ta, da ne morem scati, če poleg mene stoji nek tujec. Tudi, če ni tujec ne morem scati. Velikokrat se mi je zgodilo, da sem poizkušal odliti ampak, ker je nekdo stal poleg mene sploh nisem mogel. Potem sem se pa naredil, da sem kao scal, si umil roke in šel ven. Zdaj grem lepo na školjko, odlijem in stvar je rešena. Včasih mi je nerodno, da to delam na wc školjki, zato ostanem notri dlje časa in se celo usedem, da izgleda kot, da je bila velika potreba. Odvijem nekaj papirja, ga vržem notri in stvar je rešena,“ nam z olajšanjem razloži Moravčan.

Gregor naj nebi bil osamljen primer. Čistilka Muharema na Petrolovem servisu na južni ljubljanski obvoznici nam je razložila, da je takih moških vse več: „Res je, vedno več moških se odloči za wc kabino, ko opravljajo malo potrebo. Naredila sem raziskavo na vzorcu 1025-ih oseb moškega spola. Kar 87% jih opravi malo potrebo v wc kabini. To me seveda moti, ker jih večina ni natančna in potem urin leži povsod. Zato se bom združila s čistilkami z drugih Petrolov in začela s kampanjo ‘Bodi dec, ščij v pisoar!’. Upam, da nas bo javnost podprla.“

Izvedeli smo, da bodo čistilke za obraz kampanje probale rekrutirati Boruta Pahorja, saj simbolizira sodobnega mačota, pa še rad pomaga ‘malim’ ljudem.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: