Moški z zehanjem okužil poln mestni avtobus ljudi. Epidemija se širi naprej!

Šokantno...

Neznan moški je danes zjutraj v Ljubljani, točneje na mestnem avtobusu številka 20, ki je s končne postaje na Fužinah odpeljal ob 7:00, vse potnike okužil z zehanjem. Epidemija se kot virus širi po našem glavnem mestu.

Naša ekipa je uspela dobiti izjavo ženske, ki se je znašla na omenjenem avtobusu: „Stala sem direktno poleg njega, v sprednjem delu avtobusa. On je zazehal, takoj za tem sem zazehala še jaz, nato oseba, ki je stala poleg mene, nato oseba, ki je stala poleg osebe, ki je stala poleg mene in tako naprej,“ nam v precej zaspanem tonu razloži Urša, zazeha in nadaljuje, „kar naenkrat je cel avtobus zehal, tudi šofer. Na naslednji postaji smo moškega vrgli z avtobusa, a se je zehanje vseeno nadaljevalo. Tudi potniki, ki so kasneje vstopili so se okužili. Mislim, da je ogrožena cela država.“

Kaj storiti v primeru okužbe smo povprašali strokovnjaka za zehanje Dr. Sanjača: „Bolezen se širi s pogledom. Če zagledamo nekoga, ki zeha, začnemo zehati tudi sami. Temu se lahko izognemo tako, da čim prej pogled obrnemo stran od zehača. Seveda 100% zaščita ne obstaja. Če ste slučajno zboleli za ‘zehavico’ priporočamo, da na televiziji pogledate kakšen zanimiv program, ki vas bo poživil. Torej slovenska serija ‘Nova dvajseta’ odpade, saj se vam bo stanje samo še poslabšalo.“

Dr. Sanjač nam je še zaupal, da je najbolj učinkovita metoda, da se rešite ‘zehavice’ ta, da preberete nekaj komentarjev na portalu 24ur.com. To vam bo zagotovo dvignilo krvni pritisk in posledično zehanje nadomestilo z živciranjem.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: