Na Hrvaškem prepovedali novorojenčkom dajati ime Yuichi!

Šokantno...

Zelo sumljivo dosojena enajstmetrovka za Brazilijo je tako močno razjezila hrvaške politike, da so ti prepovedali ime Yuichi.

Poslanci hrvaškega državnega zbora, ki so si skupaj ogledali uvodno tekmo svetovnega prvenstva v enem izmed zagrebških lokalov so sprejeli nov zakon – novorojenčkom nič več ime Yuichi! “Hrvaška je bila precej boljša vse do trenutka, ko je na sceno stopil tisti Japonec. Pa kje je on videl prekršek? Lovren ga je patriotsko pokril, Fred pa je padel kar sam od sebe. To nas je vse skupaj precej razjezilo in čeprav smo bili že na nekaj pirih smo bili vsi složni, da ime Yuichi prepovemo v naši državi,” nam je razložil predsednik vlade naše južne sosede, Zoran Milanović. Obiskali smo tudi zagrebško porodnišnico, kjer smo govorili z eno od novopečenih mamic: “Zakon mi ni nikakor všeč, to moram povedati. Ravno včeraj sva se z možem Antejem dogovorila, da dava sinčku ime Yuichi in zdaj tega ne smeva narediti. Pa tako dolgo sva rabila, da sva se odločila. No, ne preostane nam nič drugega kot, da ga poimenujeva Masahiko.” Verjetno se bomo vsi strinjali, da je za malega Masahika tako še najbolje.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: