Na obletnico valete prišli samo tisti z otroki in stanovanjskimi krediti

Šokantno...

Zgodilo se je dolgo pričakovano! 17. obletnice valete OŠ Ljubljana Šiška III, so se udeležili zgolj posamezniki, ki že imajo otroke in stanovanjske kredite.

Pred mikrofone Fejknjuza je stopila 32-letna Eva P.„Ko sem zagledala povabilo, sem se takoj razveselila, saj se nama je z možem pred kratkim rodila hčerka Maša. Tudi stanovanje sva že kupila, seveda s pomočjo kredita. ‘Zapufana’ sva skoraj do konca življenja, namreč kvadrat stane skoraj 3.000 €. No, ker nisem več tista luzerka, ki ni še nič dosegla sem se z veseljem odzvala vabilu,“ nam z veselim tonom razlaga Eva. Pove nam še o časih, ko vsega tega ni imela: „Če bi ga (vabilo, op. p.) prejela pred enim letom, zagotovo ne bi šla, ker tam te vedno vsi sprašujejo, če že imaš fanta, službo, otroke, kredite itd. Zakaj bi želela iti na tak dogodek, tega sem imela dovolj na nedeljskih kosilih pri svojih starših.“

Ker kar polovica razreda ni prišla na obletnico, nismo imeli težav dobiti izjavo ‘z druge strani’. Naš sogovorec je želel ostati anonimen, zato bomo uporabili vzdevek Batman„Sicer službo imam, a menim, da to za tak dogodek ni dovolj. Vseeno bi me gledali malo z viška, tega imam dovolj že v službi,“ nam pove Batman in nadaljuje, „tudi naslednje leto ne bom šel, saj še nimam punce in bom zelo težko dobil otroka do takrat razen, če pride do kake ‘nesreče’,“ v smehu zaključi Batman, a se hitro zresni.

Proslava je trajala dobro uro, saj so vsi zaradi otrok odhiteli zgodaj domov.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: