Na Pošti dodali še delikatesni odelek!

Šokantno...

Iz sedeža Pošte Slovenije smo danes v naš novinarski oddelek dobili informacijo, da je Pošta Slovenije dodala še delikatni odelek. Po besedah vodja marketinga, g. Milan Vegi, so stranke v knjigo želja največkrat zapisale “Delikatesni odelek”. Po naših raziskavah je potreba, da lahko kruh, salamo in sir dobijo sproti na Pošti zelo velika.

Pred Pošto Slovenije Trbovlje smo za mnenje o novi potezi Pošte povprašali 32-letnega Boruta: “Neverjetno. Pridem na pošto, stojim v vrsti … diši po šunki in slanini.  Čakam, nekdo pred mano nekam dolgo stoji in čaka. Pogledam! Bam. Oči so mi ven padle, ko sem zraven tehntnice za poštne pakete videl še stroj za rezanje salame. Gospa pred mano reče “Še 20deg šunke v ovoju“. Prodajalka si nadene belo čepico, pritisne rdeči gumb, ki tehtnico obrne in iz stroja za rezanje salame začnejo padati lepe rezine šunke. Prodajalka jih zavije, obračuna in doda na račun,” nam ves začuden razlaga in nadaljuje, ” neverjetno si rečem, ko čakam v vrsti in si ogledujem vso robo, ki me napada iz polic in se spominjam časov, ko si na Pošti lahko oddal le pošto. Danes pa lahko kupiš čokolado, vitamine, bonbone, očala. No, od sedaj naprej še salamo.”

G. Vegi, vodja marketinga Pošte Slovenije je v PR novico dodal: “Ker si želimo približati konkurenčnim prodajalcem živil, smo že napravili prve poteze. Uvedli bomo lastne blagovne znamke najbolj popularnih sirov in salam. Izbiramo med imeni Posebna Pošta Slovenija, Poštar Mortadela, Šunka Poštarca, Klobasa Koverta. Razmišljamo celo o peki kruha in smo že v razgovorih z albanskimi peki, ki imajo največj znanja na tem področju. “

Uporabnike prosimo, da v komentar zapišejo ideje za imena različnih delikatesnih izdelkov. Ponosni boste, ko boste svojo idejo za ime produkta zagledali naslednjič, ko boste na Pošti Sloveniji želeli poslati pošto.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: