Na Rožniku našli 52 preplašenih turistov!

Šokantno...

Na ljubljanski Rožnik se je zateklo 52 turistov, ki so se ustrašili pokanja v Tivoliju. Če vidite še kakšnega, se izogibajte nenadnih gibov in glasnega govorjenja.

52 turistov se je včeraj zvečer, nič hudega sluteč odpravilo na sprehod po ljubljanskih ulicah. Prijetno vzdušje v lokalih ob Ljubljanici se je kaj kmalu sprevrglo v nočno moro, ko so ti turisti krenili v smeri iz centra proti Tivoliju. Kakopak, na tej relaciji stoji pravoslavna cerkev, kjer so ravno včeraj verniki čakali polnočnico. Kot veleva tradicija so obvezna oprema pirotehnična sredstva, ne manjka pa niti pravega orožja različnih kalibrov. Ko se je skupina nič hudega sluteč približala Prešernovi cesti, je ura ravno odbila polnoč, pokati pa je začelo iz vseh strani. Preplašena horda tujcev z digitalnimi fotoaparati okoli vratov je panično zbežala na bližnji hrib – Rožnik. Danes zgodaj zjutraj jih je po naključju našel 37-letni Edvard. Edvard se vsako jutro pred službo odpravi na tek po Rožniku, današnjega pa ne bo nikoli pozabil: »Jutro se je začelo kot vsako drugo, odpravil sem se na tek po Rožniku. Nič ni izgledalo sumljivo, takrat pa sem na tleh zagledal japonski potni list, vzel sem ga, da ga odnesem na policijo. Nato pa nekaj metrov nižje zagledam še angleškega, postal sem zmeden. Takrat sem zaslišal pok vejice iz bližnjega grmovja, sledila je smrtna tišina. Pridem bližje, odmaknem veje in tam zagledam 52 preplašenih obrazov. Japonec z digitalcem okoli vratu, je mahal z belo zastavico. Pomiril sem jih, rekel, da je vse v redu in jih pospremil na varno, do hotela Slon.«

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: