Na stavki policistov je morala posredovati policija

Šokantno...

Več kot 1.000 uniformiranih policistov se je danes ob 10:00 uri v okviru stavke zbralo pred vlado.

Policisti so stavko začeli zaradi slabih delovnih pogojev in neizplačila presežka ur. Pred Vlado RS se jih je zbralo več kot 1.000. Ker je pred stavbo vlade nastala nekontrolirana gneča policistov, je premier Miro Cerar poklical policijo, da umiri nastalo situacijo. Policija se je hitro odzvala, saj so njeni možje bili na licu mesta.

Prejeli smo klic predsednika vlade, zato smo se hitro odzvali in se takoj lotili posredovanja. Ker smo se zaradi stavke ravno nahajali na lokaciji, kjer so potekali nemiri je bil intervencijski čas hitrejši. Hitro smo ugotovili, da smo mi tisti, ki izvajamo nemire, zato smo drug drugega aretirali in pospravili v marice,“ je dejal predsednik Policijskega sindikata Radivoj Urošević.

Predsednik vlade je s posredovanjem zadovoljen: „Veseli me, da se je policija kljub stavki odzvala. Pa ne samo, da se je odzvala, odzvala se je hitro in učinkovito. Zaslužijo si vse pohvale, a plač jim vseeno ne bomo zvišali.“

Policisti, ki so ostali vklenjeni v maricah so že poklicali policijo, da jih pridejo rešiti, a se ti ne odzovejo, ker so bili med stavko aretirani.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: