Na Tinderju začel pogovor z ‘Živjo, kako si?’ in osvojil njeno srce

Šokantno...

Tokrat poročamo o ljubezenski zgodbi, ki se je razvila s pomočjo Tinderja. Samo je Tjašino srce osvojil s pomočjo neverjetnega ‘picku-up lajna’, ki je takoj razgrel njeno srce in odprl vrata veliki ljubezni.

Saj ne, da se imam za Casanovo, ampak to, kako sem začel najin klepet na Tinderju je zagotovo v veliki meri vplivalo na najin odnos. Moram še povedati, da sem se ‘pick-up lajna’ spomnil sam, nisem ga našel na internetu tako kot nekateri drugi osvajalci. ‘Živjo, kako si?’ mi je na misel prišel spontano, zato sem ga tudi uporabil. Ravno spontanost je moj ključ do uspeha. Pogovor je stekel in zdaj sva s Tjašo par,“ nam je uspešno ‘Tinder’ ljubezen opisal Samo.

Bil je drugačen od ostalih. Drugi fantje mi vedno pišejo neke kvazi smešne fore kot npr. ‘A je bolelo, ko si padla z nebes’ ipd. Nekateri mi pišejo izvirna vprašanja, nekateri edinstvene komplimente, a Samo je bil poseben, bil je iskren. ‘Živjo, kako si?’ me je prepričal, ker sem čutila, da je pristen fant, takoj sem vedela, da je pravi. Lahko bi tudi napisal ‘Čao, iz kje si?’ in bi bila ravno tako navdušena,“ razloži Tjaša.

Samo za našo spletno stran nam je Samo zaupal, da na naše police kmalu prihaja knjiga s Tinder nasveti in ‘pick-up lajni’, ki delujejo. Naslov knjige bo ‘Od Živjo, kako si? do poroke’.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: