Namesto prečiščevalne naprave bodo namestili jetro Arturja Šterna!

Šokantno...

Prečiščevalno napravo v Zalogu bo zamenjala jetra znanega Arturja Šterna. Pričakujejo 220% boljše prečiščevanje odpadnih vod.

“Z Arturjem smo se vse hitro dogovorili. Bil je zelo korekten do nas. Njegova jetra bo omogočila, da bodo Ljubljančani že naslednje poletje lahko mirno plavali v Ljubljanici. Znavstveniki so ugotovili, da njegova jetra lahko v eni uri prečisti 200.000 kubikov strupenih tekočin, kar je 220% boljše od čistilne naprave, ki je sedaj nameščena,” je za Navice povedal ljubljanski župan.

Gospod Štern je z veseljem priskočil na pomoč: “Gre za dobro delo in z veseljem pomagam. Tudi ponudba je bila dobra. Zdravniki so mi povedali, da se bo alkohol zdaj še hitreje absorbiral v kri in posledično bom z manj alkohola prej pijan, ko ne bom več imel jetre. Komaj čakam, da mi jo vzamejo.”

Da gre za zmagovalno kombinacijo je potrdila tudi jetra: “Če vedno prebavljaš samo alkohol, postane tvoje delo monotono. Pa še La Toyo sem morala prenašati. Zdaj me čakajo novi izzivi; fekalija, meteorne vode, kosovni odpad in sem ter tja kakšna nutrija, ki jo tok odnese.”

Projekt naj bi zaživel konec meseca. Podobnega podviga se bodo lotili na brniškem letališču, kjer bo nos Mihe Jazbinška zamenjal svetlobno signalizacijo na vzletni stezi.

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: