Narkoman padel v krizo, ker ni našel dilerja z davčno blagajno

Šokantno...

 

32-letni narkoman Iztok S. iz Trzina je vklopil razum in od preprodajalca heroina zahteval račun. Zdaj se zdravi na UKC Ljubljana.

Slovenija je kot kaže na dobri poti, saj državljani uklapljajo razum in zahtevajo račune na vsakem koraku. V dobri volji, da izboljša stanje v državi je narkoman Iztok storil enako in od svojega dilerja zahteval račun iz davčne blagajne.

„Brez QR kode na računu ne dam denarja, ki sem ga dobil s prodajo ukradenega avto radia,“ mu je zabrusil omenjeni odvisnik. Preprodajalec seveda ni imel davčne blagajne, zato se je Iztok odločil, da heroina ne bo kupil.

Iztoka so ‘nakriziranega’ našli na Trubarjevi ulici v Ljubljani in ga takoj odpeljali v klinični center. Tam je prejel dozo nadomestka heroina in se že počuti bolje. Toda njegov boj s pravico se nadaljuje, saj je račun s QR kodo zahteval tudi od zdravnikov in medicinskih sester.

Iztoka smo uspeli zvabiti pred naše mikrofone: „Red mora biti, tudi v zdravstvu! Dokler ne uredijo davčnih blagajn bom sabotiral lulanje v račko!“

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: