Našli moškega, ki še vedno ni obupal nad novoletno zaobljubo

Šokantno...

 

Čeprav smo že dodobra zakorakali v novo leto in je 99 % ljudi že obupalo nad novoletnimi zaobljubami, obstaja izjema. 25-letni Mirko iz Postojne je prepričan, da bo svojo zaobljubo izponil.

Tudi meni se je do danes dogajalo isto. Zdal sem si cilj in nekje 3. januarja sem že obupal. No včasih sem celo zdržal do četrtega. Zato sem sedaj izbral drugačno pot, saj se skrivnost skriva v zaobljubi sami. Moja zaobljuba je, imeti zaobljubo čez celo leto. Tako se ne more zgoditi, da je ne bi izpolnil, saj jo vedno imam“ nam je skrivnost do uspeha razložil Mirko.

Zdaj se njegova železna volja prenaša tudi na njegove prijatelje: „Mirko je izjemna inspiracija in velik zgled. Preprosto ga občudujem. Čeprav je moja novoletna zaobljuba padla že drugega januarja sem si po Mirkotovem vzoru zastavil novo, vendar si zaenkrat ne upam biti tako ambiciozen kot je on. Moja zaobljuba je imeti zaobljubo do konca januarja, pa bomo videli, če se bo izšlo,“ nam je zaupal prijatelj Marko.

Ste tudi vi že obupali? Zdaj imate rešitev!

Klikni spodaj in nasmeti zidove socialnih omrežij še svojim prijateljem:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
Uredništvo

Uredništvo

Izbrana ekipa avtorjev, ki za vas pripravlja izbrane vsebine iz Slovenije in sveta. Velikokrat trezni in brez vpliva sumljivih substanc preganjamo prevare in grdobije. Tukaj smo, da služimo.

Dodajte svoj komentar na novico

Najbolj brano ta mesec: